Julkaistu 29.04.2021 0          

Suomen parhaat työpaikat julkistettiin

Great Place to Work on selvittänyt jälleen Suomen parhaat työpaikat.

Great Place to Workin (GPTW) vuosittainen Suomen parhaiden työpaikkojen lista julkistettiin keskiviikkona 28. huhtikuuta.

Suomen parhaaksi työpaikaksi valittiin suurten yritysten sarjassa finanssiyhtiö Mandatum Life, keskisuurten yritysten sarjassa verkkomaksupalvelu Paytrail, pienten yritysten sarjassa vanhusseurapalvelu Seurana ja uudessa miniyritysten sarjassa hyvinvointipalveluja tarjoava Auntie Solutions.

Great Place to Work tutkii työntekijäkokemusta. Heidän määritelmänsä mukaan hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä työstään ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Suomen parhaiden työpaikkojen lista perustuu GPTW-henkilöstötutkimusten avulla kerättyyn tietoon. Listalle voi päästä, mikäli organisaatio on Great Place to Work -sertifioitu listaa edeltävän vuoden aikana. Vastaava tutkimus tehdään lähes 60 maassa ympäri maailmaa.

”Tällaiset sertifioinnit ja palkinnot ovat yksi tapa kertoa osaajille, millainen kulttuuri organisaatiossa vallitsee. Mikäli työnantaja haluaa houkutella parhaita osaajia, on oltava valmis kertomaan työkulttuurista ja siitä, miten eroaa kilpailijoista. Jos työntekijäkokemus on kohdallaan, siitä kannattaa ehdottomasti viestiä myös työpaikan ulkopuolelle”, sanoo Duunitorin työnantajakuvakonsultti Lauri Vaisto.

Duunitori muistuttaa omassa tiedotteessaan, että työkulttuurista kiinnostuneen työnhakijan on helppo löytää kaikki Great Place to Work -sertifioitujen ja palkittujen työnantajien avoimet työpaikat, sillä työnhakupalvelu Duunitori on koonnut kaikki Suomen parhaiden työpaikkojen avoimet työpaikkailmoitukset yhdelle sivustolle.

GPTW-logo näkyy myös sertifioinnin ansainneiden työnantajien työpaikkailmoituksissa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa