Julkaistu 29.04.2021 0          

Perinteinen Studio Brahe on nyt myös brändikuvaukseen erikoistunut Studio SightHound

Ari Peuho, Mari Pyykkönen, Haiku ja Teo Pyykkönen studiossa.

Valokuvaajat Mari ja Teo Pyykkönen uudistavat perinteisen valokuvaamon brändiä kohti ajanmukaisempaa suuntaa. Monelle turkulaiselle tuttu Studio Brahe on nyt myös brändikuvaukseen erikoistunut Studio SightHound, joka on vastaus lisääntyneeseen yrityskuvausten tarpeeseen. Studio SightHoundin kehitys sai vauhtia sukupolvenvaihdoksesta.

- Idea uudesta kuvatoimistobrändistä alkoi syntyä, kun oma kiinnostukseni mainoskuvaukseen kasvoi ja yritysasiakkaita alkoi tulla yhä lisää, kertoo Mari Pyykkönen. Mainoskuvaus alkoi kiehtoa ja Mari Pyykkönen keskittyi ammattitutkinnossaan tuotekuvaukseen.

Teo Pyykkönen taas on keskittynyt enemmän henkilökuvaukseen, artistikuviin ja yritysten videoihin.

Pariskunta päätti, että yrityspuolelle on kehitettävä oma brändi, sillä perinteisen valokuvaamon maineella on vaikea päästä mainoskuvamarkkinoille.

Nimi Studio SightHound syntyi sattumalta pitkän ideoinnin jälkeen. Sighthound on vinttikoira, joita pariskunnalla oli vähän aikaa sitten kolme – enää vain yksi, mutta vinttikoiraperheellä on tapana kasvaa. Sight-näkymä ja hound-metsästää sopivat oivasti visuaalisuutta metsästävän kuvatoimiston nimeksi.

Pyykköset kertovat, että Studio SightHound on erikoistunut kuvittamaan ja kehittämään brändejä visuaalisempaan suuntaan.

Tällä hetkellä Studio Brahe ja Studio SightHound työllistävät kolme henkilöä. Yrityksen perustaja Ari Peuho kuvaa vielä paljon Studio Brahen perinteisiä kuvauksia, mutta yrittää hiljalleen vähentää omia töitään.

- Korona-aika ei tietenkään anna suuria toiveita kasvusta, kun moni yritys toimii säästöliekillä. Uskomme kuitenkin hyvän brändikuvan voimaan ja siihen, että varsinkin tällaisena aikana yritysten kannattaa näkyä visuaalisesti medioissa ja uudistaa brändejään, sanovat sighthoundilaiset.

Alunperin Studio Brahen perusti Eila Turtiainen poikansa Ari Peuhon kanssa vuonna 1984.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa