Julkaistu 04.05.2021 0          

Korona innosti Kristina Cruises Oy:n laajentamaan risteilyistä kotimaan junaraiteille

Kotimainen matkanjärjestäjä Kristina Cruises on uuden edessä. Koronarajoitukset keskeyttivät suositut Euroopan jokiristeilyt ja kauemmas suuntautuvat teemaristeilyt. Nyt katse on käännetty kotimaanmatkailuun, joka elää kultakauttaan. Ensi kesästä lähtien yhteismatkalle voi lähteä risteilylaivan tapaan myös junalla. Uudenlaisille Rails-kiertomatkoille on valittu maisema- ja kulttuurikohteita Suomesta.

Välimatkat taitetaan junalla ja matkanjohtaja huolehtii käytännön asiat. Hotelliyöpymiset ja kohdevierailut on hoidettu valmiiksi. Rails-matkojen hiilidioksidipäästöt kompensoidaan sataprosenttisesti 4H-järjestön Taimiteko-toiminnalla. Uuden aluevaltauksen myötä 35-vuotiaan risteilyjärjestäjän nimi lyhenee tulevaisuudessa Kristinaksi.

– Suomi on täynnä hienoja paikkoja. Tähän moni on havahtunut koronavuoden aikana, kun ulkomaille ei ole päässyt. Olemme jo pitkään järjestäneet erilaisia risteilyjä myös Suomessa. Nyt aloitamme yhteismatkat laivojen lisäksi junaraiteilla. Maata pitkin matkustaminen on kasvava trendi, jonka vetovoimaan uskomme. Kristina Rails -kiertomatkoilla pääsee tutustumaan ensin kotimaan kulttuurikohteisiin. Jatkossa valmiita Rails-matkoja on tarkoitus laajentaa muualle Eurooppaan, paljastaa Kristinan toimitusjohtaja Anu Markkanen.

Kristina Rails -yhteismatkojen kehitystä ovat ohjanneet asiakkaiden toiveet, jotka liittyvät kotimaanmatkailuun ja erityisesti junamatkustamiseen. Kiertomatkoille on suunniteltu ensi kesäksi kaksi reittiä. Toinen suuntautuu Itä-Suomeen ja toinen Pohjanmaalle sekä Oulun ja Savon seuduille. Molemmissa lähtö- ja paluupaikka on Helsinki.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa