Julkaistu 10.05.2021 0          

Viihdy Turku ja Infinity Turku keksivät yhdessä keinon selviytyä poikkeustilan kourissa olevalla tapahtuma-alalla

Infinityn toimitusjohtaja Sami Lehtovaara, Viihdyn taiteellinen johtaja Manoel Pinto, Infinityn Strategic Director Niina Ketonen ja Viihdyn toimitusjohtaja Rami Jarkko.

Tapahtuma-alalla toimiva Viihdy Turku Oy oli hyvässä nosteessa ennen koronan iskeytymistä Suomeen. Kalenterit olivat mukavasti täynnä, asiakaskunta ja järjestettävien tapahtumien koko kasvoi tasaiseen tahtiin. Sitten iski korona.

– Edessä oli hetki, jolloin piti muuttaa toimintatapaa, luoda jotain uutta ja mukautua uuteen maailmantilanteeseen, summaa Viihdyn toimitusjohtaja Rami Jarkko.

Viihdy marssi ensitöikseen luottokumppaninsa designtoimisto Infinityn oven taakse. Infinity Turku Oy on suunnitellut Viihdyn brändi-ilmeen sekä ollut vahvasti mukana kehittämässä uusia tapahtumia ja strategiaa yritykselle jo aiemmin.

Infinityn tiimi on tottunut ratkomaan asiakkaiden liiketoiminnan haasteita sekä saavuttamaan asetettuja tavoitteita toimialasta riippumatta. Nyt oli aika auttaa tapahtuma-alaa.

– Kävimme läpi Viihdyn vahvuudet, digitaaliset mahdollisuudet sekä tapahtumia tarvitsevien toimijoiden sekä loppukäyttäjien tarpeet. Näiden pohjalta kehitimme yhdessä Viihdyn kanssa heille uudistetun strategian ja tuotteen, jolla heidän kalenterinsa on nyt täyttynyt huikeaa vauhtia, kertoo Infinityn toimitusjohtaja Sami Lehtovaara.

– Kaiken menestymisen takana on toimiva strategia, niin myös Viihdyn tapauksessa, Lehtovaara lisää.

Alkuvuodesta Viihdy lanseerasi strategisen suunnittelun avulla kehitetyn livestriimatun tapahtumansa Unique ENDless Shown– nyt tapahtumia on myyty jo joulukuun pikkujoulusesonkiin asti. Globaaliksi tapahtumaksi skaalautuva show muokkaantuu livestriimistä myös festareiden lavoille, kun livetapahtumat saadaan uudelleen käyntiin.

– Vappuna järjestimme shown suomalaiselle globaalille yritykselle, osallistujia oli aina Intiassa asti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyö Infinityn kanssa ja usko omaan tekemiseen sai meidät kehittymään yrityksenä aivan uudelle tasolle, Jarkko iloitsee.

Viihdyn ja Infinityn seuraava yhteistyöprojekti keskittyy nuorten hyvinvoinnin parantamiseen. Koululaisille on luvassa ennennäkemätön koulunpäätös-disco koulujen päättäjäispäiväksi. – Lapset ja nuoret kaipaavat nyt kipeästi positiivisia asioita arkeensa ja myös kanavan juhlia vastuullisesti. Olemme erittäin iloisia saadessamme mahdollistaa koululaisille jotain näin mahtavaa, summaa Viihdyn taiteellinen johtaja Manoel Pinto.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa