Julkaistu 08.06.2021 0          

Nimityksiä Turku Science Park Oy:ssä

Turun seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy jatkaa yrityslähtöisyytensä ja reagointikykynsä vahvistamista.

- Takana on hyvin valmisteltu ja asteittain toteutettu uudistusprosessi. Olemme rakentaneet asiakaslähtöisemmän ja selkeämmän palvelukokonaisuuden, joka palvelee yrityksiä sen elinkaaren kaikissa vaiheissa ja tarpeissa toimialasta ja sijaintikunnasta riippumatta, toteaa Turku Science Park Oy:n va.toimitusjohtajana huhtikuun alusta toiminut Tom Palenius.

Uusia rekrytointeja toteutettaessa on voitu huomioida palveluiden ja toimintamallin uudistamisen yhteydessä havaitut tarpeet.

- Olemme vahvistaneet seudun kärkialojen, esimerkiksi uusiin teknologioihin ja kestävään kehitykseen liittyvää substanssiosaamista organisaatiossamme. Samoin esimerkiksi matkailuliiketoiminnan kehittämiseen olemme voineet projektihauissa onnistumisen ansiosta palkata alan asiantuntijoita, Palenius jatkaa.

Turku Science Park Oy työllistää tällä hetkellä noin 50 henkeä, joista noin 40 työskentelee suoraan yritysrajapinnassa. Lisäksi yhtiö avaa yrityksille ovia useiden alueen korkeakoulujen ja muiden tutkimus- ja kehittämisorganisaatioiden asiantuntijoihin ja palveluihin.

Kevään aikana Turku Science Park Oy:ssä on toteutettu seuraavat nimitykset:

Tom Palenius on aloittanut Turku Science Park Oy:n va. toimitusjohtajana 1.4.2021. Toimitusjohtajan tehtävän ohella hän jatkaa edelleen myös kehitysyhtiön palveluista vastaavana johtajana. Ennen Turku Science Parkia hän työskenteli Abacus Diagnostica Oy:n toimitusjohtajana sekä monipuolisesti erilaisissa tuotekehityksen, kaupallistamisen ja liiketoiminnan kehitystehtävissä

Kari Sillanpää on aloittanut meriteollisuuteen ja teknologioihin keskittyneistä MaritimeTurku ja TechTurku -kärkialoista vastaavana johtajana 15.4.2021. Hänellä on 30 vuoden kokemus meri- ja teknologiateollisuuden kehitys-, yhteistyö- ja johtamistehtävistä, vastaten viimeksi Meyer Turku Oy:n T&K-toiminnoista.

Tiia Turkki on aloittanut yrityspalvelupäällikkönä 17.5.2021. Hän toimii kehitysyhtiön Palvelut-tiimissä yritysneuvojien ja kasvuvalmentajien esimiehenä, minkä lisäksi hän osallistuu myös yritysten neuvontaan ja yrityspalveluiden kehittämiseen. Turku Science Parkin palvelukseen hän siirtyi Staria Oyj:n kansainvälisistä talouspalveluista.

Janina Nieminen on nimitetty markkinointipäälliköksi 1.5.2021 alkaen. Aiemmin hän toimi Turku Science Parkissa mm. kansainvälisten osaajien houkutteluun suunnatusta markkinoinnista vastaavana asiantuntijana. Markkinointipäällikön tehtäviin lukeutuu Turun seudun vahvuuksista viestiminen kansainvälisesti yritysten, osaajien ja investointien houkuttelemiseksi. Aiemmin Nieminen on työskennellyt myös mm. Ratkaisutoimisto Seedio Oy:ssä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa