Julkaistu 23.06.2021 0          

Turkulainen Tremola Oy uudistaa Stockmannin videovalvontajärjestelmät

Turkulainen yritysturvallisuusjärjestelmiin erikoistunut Tremola Oy uudistaa Stockmann Oyj:n videovalvonnan. Yhtiön kaikissa toimipisteissä otetaan käyttöön uusi, tekoälyä hyödyntävä videovalvontajärjestelmä. Uudistus nopeuttaa ja tehostaa vartijoiden ja muun henkilöstön työtä huomattavasti ja tuo myös merkittävän päivityksen tietoturvaan.

Jo käynnistyneessä projektissa Tremola asentaa videovalvontajärjestelmän kameroineen sekä tallenninympäristön sekä integroi nämä jo käytössä oleviin järjestelmiin, kuten radioihin ja hälytyskeskuspalveluihin. Tremola Oy:n toimitusjohtaja Tapio Haapasen mukaan projektilla on iso merkitys yhtiölle.

– Tämä kauppa tuo meille luonnollisesti paljon työtä. Sen myötä pystymme myös kasvattamaan toimintaamme ja tarjoamaan asiantuntevaa palveluamme yhä useammalle asiakkaalle, Haapanen iloitsee.

Stockmannin käyttöön tuleva Avigilon-järjestelmä tarjoaa alan edistyneimmät tekoälyratkaisut, joihin kuuluvat mm. hahmontunnistus ja oppiva videoanalytiikka. Stockmann Security Services Oy Ab:n toimitusjohtaja ja Stockmann Oyj:n turvallisuuspäällikkö Jari Kuisma näkee päivityksessä paljon hyötyjä.

– Uusi järjestelmä esimerkiksi nopeuttaa huomattavasti tallenteiden ja tapahtumien hakua, eli pääsemme nopeammin oikeaan tietoon käsiksi. Integraatioilla muihin järjestelmiin helpotetaan töitä muutenkin. Ja tietenkin tämän myötä varaudumme myös tuleviin tietoturva- ja tietosuojavaatimusten tiukennuksiin, Kuisma sanoo.

– Nykyaikasen järjestelmän ominaisuudet tarjoavat merkittäviä parannuksia niin valvottavan ympäristön, henkilökunnan kuin valvontajärjestelmän turvallisuuteen. Tämä projekti on luonteva jatko lähes kymmenen vuoden yhteistyöllemme ja nyt viemme sen uudelle tasolle, Haapanen toteaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa