Julkaistu 06.07.2021 0          

InCar Oy on ostanut AutoDent Oy:n kolhukorjausliiketoiminnan

InCar Oy on ostanut AutoDent Oy:n kolhukorjausliiketoiminnan. Kaupan myötä InCar Oy:n palvelukseen siirtyy yhteensä 7 kolhukorjauksen ammattilaista. Palvelu kattaa aluksi pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen, ja jatkossa kaikki suurimmat kaupungit.

Kolhukorjaus (PDR korjaus, paintless dent repair, eli maaliton lommon korjaus) on Euroopassa kasvussa oleva korjaustapa, jolla pienet kolhut saadaan korjattua ilman osien vaihtoa ja maalausta. Yleisesti korjaus saadaan tehtyä työpäivän aikana ja korjausjälki on erinomainen.

”Kolhukorjaus on nykyaikainen, nopea ja ekologinen tapa korjata autojen pieniä kolhuja. Meillä on tavoitteena löytää jatkuvasti markkinoille parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ikävissä kolaritilanteissa. AutoDentin kanssa olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä ja nyt olemmekin iloisia, että saamme kolhukorjauksen ykköstiimin InCariin.” sanoo Pasi Tolvanen, InCar Oy:n kaupallinen johtaja.

”Yhdistyminen InCarin kanssa antaa meille mahdollisuuden laajentaa toimintaamme, sekä avata uusia mahdollisuuksia tuottaa palveluita yksityisasiakkaille sekä yrityspuolelle. Palvelulle on tasainen kysyntä ja uuden omistajan kanssa pystymme viemään kolhukorjauksen seuraavalle tasolle” kertoo Jani Niskanen, AutoDent Oy:n toimitusjohtaja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa