Julkaistu 09.07.2021 0          

Lounais-Suomen suurin talous- ja sijoitustapahtuma Turun Talouspäivät järjestetään lokakuussa

Turun Messukeskuksessa järjestettävä Turun Talouspäivät on oman talouden, säästämisen, sijoittamisen ja yleisen talouskeskustelun tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa laadukasta, mutta helposti lähestyttävää sisältöä niin sijoittamisesta kiinnostuneille kuin kokeneimmille piensijoittajille. Tapahtumaan odotetaan n. 3000:a osallistujaa.

Syksyn tapahtuman ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta luvassa on kiinnostavia ja informatiivisia puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tietoiskuja. Laatusisältöä on laajasti, aina osakesijioittamisesta rahastoihin ja asuntoihin. Paikalla on runsaasti säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä palveluntarjoajia - mukana on myös talouden isoja nimiä.

- Tavoitteemme on olla iloinen ja informatiivinen, laadukas ja taatusti hyödyllinen tapahtuma aloitteleville ja kokeneille piensijoittajille. Tapahtuma toimii samalla sijoitusalan kohtaamispaikkana Lounais-Suomessa, kertoo Stina Siikonen, Turun Talouspäivien uusi projektinjohtaja.

Turun Talouspäivät järjestetään nyt kolmannen kerran ja selvästi edellisiä vuosia suurempana.

-Tapahtuma kasvaa kaksipäiväiseksi, mikä tuo entistä laajemman sisältökattauksen. Turun Messukeskus paikkana mahdollistaa suuremman osallistujamäärän sekä viihtyisän ja laadukkaan toteutuksen, sanoo Ville Valkonen, Turun Talouspäivien perustaja.

Turun Talouspäivien tavoitteena on auttaa tavallisia ihmisiä sijoittajapolulla alkuun ja kehittymään. Kotitalouksien vaurastuminen on ajankohtainen aihe ja tapahtuman uskotaan kiinnostavan laajasti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa