Julkaistu 19.07.2021 0          

Nuorten kesäyrittäjätori toimii nyt Turun Kristiinankadulla

Turku on saanut ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun kesäyrittäjätorin. Siellä 13 - 29-vuotiaat nuoret pääsevät matalalla kynnyksellä kokeilemaan yrittäjyyttä ja myymään omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Tapahtuma järjestetään Kristiinankadulla 12.7. - 1.8. välisenä aikana ja on avoinna viikoittain maanantaista lauantaihin klo 9 - 16.

Haluatko itse osallistua torin toimintaan?

Kesän aikana pilotoidaan osana Käytä kaupunkiasi -konseptia tapahtumamatot, joista toinen sijaitsee Kristiinankadulla kesäyrittäjätorin yhteydessä. Matto on katuun rajattu alue ja sen voi pientä maksua vastaan vuokrata käyttöön Varaamosta. Yleishyödyllisille yhdistyksille ja esityksille matto on ilmainen.

Mattoa voi hyödyntää esimerkiksi siihen, että myy tekemiään tuotteita tai ruokia, pitää pyöräkorjaamopäivän, opettaa jonkin taidon halukkaille, järjestää kaveripiirin kanssa minikirppiksen tai laulaa, soittaa tai tanssii?

Nuorten kesäyrittäjätori sai alkunsa Sytytä Turku -kehittämiskilpailusta, jolla pyritään elävöittämään kaupungin keskustaa. Torin järjestää Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskus Työpiste yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa osana Talous ja nuoret TATin valtakunnallista Kesäyrittäjä-ohjelmaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa