Julkaistu 10.06.2009 0          

40-vuotias Maustetalo Condite ottaa käyttöön keskusvaraston laajennuksen

Maustetalo Condite Oy viettää 12.6.2009 40-vuotisjuhlaa uuden keskusvaraston laajennuksen käyttöönvihkimisen merkeissä.

Maustetalo Condite Oy on leipomo-ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava yritys . Naantalissa Luolalan teollisuusalueella toimiva yritys maahantuo ja markkinoi pääosin raaka-aineita, joita Suomessa ei ole mahdollista tuottaa.

- Yrityksemme asiakkaina ovat kaikki johtavat leipomo-ja elintarvikealan yritykset Suomessa. Olemme päivittäin mukana lähes jokaisen suomalaisen ruokapöydässä, tärkeänä mutta näkymättömänä tekijänä, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Välimäki.

- Vuodelle 2009 budjetoitu liikevaihtomme on 26 milj. euroa. Työllistämme 17 henkilöä joista kolmen henkilön työsuhde on alkanut vuoden 2009 aikana.

- Kolmen viimeksi kuluneen vuoden aikana liikevaihtomme on kolminkertaistunut kasvun jatkuessa edelleen voimakkaana. Uuden keskusvaraston valmistumisen myötä liikevaihtomme odotetaan vuonna 2010 kasvan yli 30 milj. euroon. Työpaikkojen määrä lisääntyy 3-4 työntekijällä, arvioi Välimäki.

- Laajennuksen myötä keskusvarastomme kasvaa 1500 m2 korkeavarastolla, jossa on 2000 lavapaikkaa. Investoinnin kustannusarvio on 2 milj. euroa ja pääurakoitsijana on toiminut Raision Valmisasennus Oy. Laajennus lähes kaksinkertaistaa vuonna 2005 valmistuneen keskusvarastomme toimintakapasiteetin.

Yhtiön seuraava investointikohde on pääkonttorin laajennus, joka on tarkoitus aloittaa vielä kuluvan vuoden syksyllä, viimeistään keväällä 2010.

Uuden varastolaajennuksen vihkii käyttöön Dennis Rafkin, Maustetalo Conditen ensimmäinen työntekijä 40 vuoden takaa ja Naantalin kaupungin tervehdyksen juhlaan tuo yhteyspäällikkö Martti Sipponen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa