Julkaistu 07.03.2013 0          

Octopus-käärintäkone täyttää 30 vuotta

Maailman johtava lavakuormien käärintäkoneiden valmistaja, maskulainen Haloila, kehitti vuonna 1983 täysin uudenlaisen, maailman ensimmäisen kehäteknologiaa hyödyntävän

Octopus-käärintäkoneen. Vuonna 2013 Octopus-käärintäkone täyttää 30 vuotta. Uudistuminen ja jatkuva tuotekehitys pitävät sen yhä maailman johtavana käärintäkonemerkkinä.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun ensimmäinen Octopus-käärintäkone sai alkunsa ja mullisti pakkausalan. Nopeampi, tehokkaampi ja sitä kautta asiakkaille myös kustannusetuja tuova teknologia on vakuuttanut niin pienet paikallisyrittäjät kuin kansainväliset konsernit ja nykyään maailmalla on jo yli 5000 Octopus-käärintäkonetta.

- 40 vuotiaan Haloilan historiaan mahtuu monia käännekohtia, mutta Octopus-koneen kehittäminen on niistä ylivoimaisesti merkittävin. Viennin aloittaminen kasvatti toimintaamme nopeasti ja teki Haloilasta merkittävän kansainvälisen pakkausalan toimijan. Nykyään laaja kotimainen yhteistyöverkostomme mahdollistaa myös monipuolisen lisäosaamisen, jolla pystymme tarjoamaan merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme, Haloilan toimitusjohtaja Jari Paavola linjaa.

Octopus on ollut jo 30 vuotta pakkausalan innovaatioiden suunnannäyttäjä kaikilla teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Octopus-käärintäkoneita on käytössä mm. elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa

Euroopassa, Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Maskulainen Haloila on kulkenut yhdessä Octopus-koneiden kanssa kestävän ja kannattavan menestystarinan.

Katse rohkeasti tulevaisuutta kohti

Juhlavuotta ei vietetä pelkästään menneitä vuosikymmeniä muistellen vaan rohkeasti tulevaisuuteen katsoen. Haloila panostaa vahvasti Octopus-teknologian jatkuvaan tuotekehitykseen ja aikoo säilyttää paikkansa maailman johtavana pakkausratkaisujen innovaattorina. Tärkeän kivijalan menestyksen jatkumiselle tuo konevalmistuksen ohella myös koko ajan kasvava palveluliiketoiminta. Haloilan tarjoamat palvelut ja tuotteet kattavat kaiken lavapakkausratkaisujen testauksesta laitteistojen asennukseen ja päivittämiseen sekä huoltoon.

- Pakkausalan näkymät ovat epävarmassa taloustilanteessakin positiiviset. Haloilan kasvunäkymät ovat hyvät, ja erityisesti Aasian ja Etelä-Amerikan markkinat kehittyvät nopeasti. Asiakkaan palveleminen paikallisesti on kasvun edellytys. Siksi laajennamme myynti- ja huoltoverkostoamme globaalisti, jolloin olemme aina loppuasiakasta lähellä, Paavola kertoo.

Octopus-käärintäkoneiden menestyksen salaisuus on jatkuva teknologian kehittäminen ja laitteiden kustannustehokkuus. Lisäksi käärintäkoneita voidaan hyödyntää eri teollisuuden aloilla niiden laajan muunneltavuuden ansiosta. Optimaalista pakkausratkaisua etsittäessä hyödynnetään Haloilan omaa testikeskusta. Keskuksessa simuloidaan tuotelavalle kohdistuvia rasituksia kuljetusketjun aikana ja näin saadaan määriteltyä optimaalinen suojaus eri tuotelavoillle. Tällä minimoidaan asiakkaiden tuotteiden kuljetusvauriot.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimistoja, Ulkomainontaa

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019



Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa