Julkaistu 19.06.2013 0          

Liedon Säästöpankki jakaa 95 000 euroa paikalliseen hyvinvointiin

Liedon Säästöpankki tukee Lounais-Suomen syöpäyhdistystä ja Sykeröä 30 000 eurolla. Kuvassa vas. Lounais-Suomen syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Kari Ojala ja Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala.

Liedon Säästöpankki on päättänyt tukea paikallista hyvinvointia tänä vuonna 95 000 eurolla. Päätös tehtiin ensi kertaa yleisöäänestyksen perusteella. Lahjoituksen tukisummasta päätti Liedon Säästöpankin isännistö ja tukikohteista puolestaan pankin hallitus. Liedon Säästöpankin toiminta-alueella ääniä annettiin yhteensä 550 ja konkreettisia tukikohteitakin ehdotettiin erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vuonna 2013 tuen saajia ovat Meripartiolippukunta Puhurin Pojat ry , Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Liedon kunta, sekä Liikesivistysrahasto

- Olemme tukeneet paikkakuntiemme toimintaa jo pitkään, joten asia ei ole uusi. Uutta on kuitenkin se, että kuka tahansa, asiakkaamme mukaan lukien saattoi ensimmäistä kertaa olla itse vaikuttamassa tukipäätökseen. Haluammekin lämpimästi kiittää heitä osallistumisesta ja hyvistä ideoista. Uskomme, että hekin ilahtuivat mahdollisuudesta auttaa tuen kohdentamisessa, toteaa Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala.

- Vastuullisuus yhteisöä kohtaan on osa Säästöpankkien alkuperäistä toiminta-ajatusta. Tämä on meidän tapamme tuoda tukiperinne nykyaikaan. Äänestyksessä annetuista ehdotuksista oli yllättävän paljon hyötyä tukipäätöksiä pohdittaessa. Haluaisin myös muistuttaa, että kuka tahansa voi äänestää, kertoo Hakala.

Liedon Säästöpankki avustaa Puhurin Poikien meripartiolippukuntaa uuden veneen hankinnassa. Kuvassa oik. Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala, Puhurin Poikien Otto Glader ja Eero Itälä sekä Liedon Säästöpankin markkinointipäällikkö Paula Kumpula. Kuvat: Esko Keski-oja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa