Julkaistu 25.02.2014 0          
Musti ja Mirri ja L&T yhteistyöhön

Eläinruokapussit kerätään hyötykäyttöön Lounais-Suomessa

Musti ja Mirri aloittaa ensimmäisenä Suomessa alumiinisten, paperisten ja muovisten eläinruokapussien keräyksen hyötykäyttöön yhdessä Lassila & Tikanojan kanssa.

Asiakkaat voivat palauttaa käytetyt eläinruokapussit Mustin ja Mirrin seitsemään eri myymälään Turussa, Raisiossa, Kaarinassa ja Maskussa.

- Tuemme kierrätyksen toteutumista antamalla alennusta pussien palauttajille. Myymälöissä on keräysastiat, jotka on tarkoitettu tyhjille lemmikkien kuivaruokapusseille. Myös märkäruokapussit voi huuhtelun jälkeen tuoda keräysastiaan, sanoo ketjujohtaja Juhana Lamberg Mustista ja Mirristä.

L&T ohjaa myymälöissä kerätyt pakkaukset hyötykäyttöön. Niistä valmistetulla kierrätyspolttoaineella voidaan korvata kivihiilipölyä sementin tuotantoprosessissa Paraisilla. Näin pystytään vähentämään sementinvalmistuksen hiilidioksidipäästöjä.

- Käytettyjen eläinruokapussien ja -pakkausten hyödyntäminen on ollut haasteellista muun muassa niiden sisältämän alumiinin vuoksi. Halusimme yhdessä Mustin ja Mirrin sekä Turun ammattikorkeakoulun resurssitehokkuushankkeen kanssa luoda ympäristötietoisille lemmikin omistajille sellaisen keräysjärjestelmän, jolla pakkausten materiaali saadaan maksimaalisesti hyödynnettyä, kertoo L&T:n myyntipäällikkö Petteri Paananen.

Keräysastiat löytyvät Musti ja Mirri -myymälöiden myymälätiloista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa