Julkaistu 25.02.2014 0          
Musti ja Mirri ja L&T yhteistyöhön

Eläinruokapussit kerätään hyötykäyttöön Lounais-Suomessa

Musti ja Mirri aloittaa ensimmäisenä Suomessa alumiinisten, paperisten ja muovisten eläinruokapussien keräyksen hyötykäyttöön yhdessä Lassila & Tikanojan kanssa.

Asiakkaat voivat palauttaa käytetyt eläinruokapussit Mustin ja Mirrin seitsemään eri myymälään Turussa, Raisiossa, Kaarinassa ja Maskussa.

- Tuemme kierrätyksen toteutumista antamalla alennusta pussien palauttajille. Myymälöissä on keräysastiat, jotka on tarkoitettu tyhjille lemmikkien kuivaruokapusseille. Myös märkäruokapussit voi huuhtelun jälkeen tuoda keräysastiaan, sanoo ketjujohtaja Juhana Lamberg Mustista ja Mirristä.

L&T ohjaa myymälöissä kerätyt pakkaukset hyötykäyttöön. Niistä valmistetulla kierrätyspolttoaineella voidaan korvata kivihiilipölyä sementin tuotantoprosessissa Paraisilla. Näin pystytään vähentämään sementinvalmistuksen hiilidioksidipäästöjä.

- Käytettyjen eläinruokapussien ja -pakkausten hyödyntäminen on ollut haasteellista muun muassa niiden sisältämän alumiinin vuoksi. Halusimme yhdessä Mustin ja Mirrin sekä Turun ammattikorkeakoulun resurssitehokkuushankkeen kanssa luoda ympäristötietoisille lemmikin omistajille sellaisen keräysjärjestelmän, jolla pakkausten materiaali saadaan maksimaalisesti hyödynnettyä, kertoo L&T:n myyntipäällikkö Petteri Paananen.

Keräysastiat löytyvät Musti ja Mirri -myymälöiden myymälätiloista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa