Yritysvideot

Viihdy Turku Oy: Tilaa firmalle kesäjuhla, ja juhli turvallisesti, porukalla & yhteisöllisesti!


Milloin teillä on viimeksi juhlittu? Nyt on aika! Tilaa firmalle vappushow, ja juhli turvallisesti porukalla yhteisöllisesti. Toteutetaan teille tapahtuma – tosissaan, mutta ei vakavasti! Kotiin tai työpaikalle. Soita p. 044 030 0801 | tai meilaa: rami.jarkko@viihdy.fi

Lue lisää
http://www.viihdy.fi/

Muut yritysvideot

DTR – Sähköskootteri Bensaton DTR -sähköskootterin avulla liikkuminen on edullista sekä ympäristöystävällistä. DTR on mopo, joka vaatii rekisteröinnin tieliikenteeseen (45km/h). Hinta sisältää ensirekisteröinnin. Sähkömoottori sekä akkuteknologia takaavat huolettomia kilometrejä. Tutustu lisää ja kustomoi omasi!

Lue lisää
https://bensaton.com/tuote/dtr-sahkoskootteri/
Olisiko aika olla Bensaton? Tilaa sähköpyörä vaikka kotiovelle ja splittaa maksu pienempiin kuukausittaisiin eriin. Voit myös koeajaa sähköpyörän ennen ostopäätöstä!

Lue lisää
https://bensaton.com/tuotteet/sahkoajoneuvot/sahkopyorat/
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa