Julkaistu 12.06.2017 0          
MAINOS

Yritysviestit

Matkatoimisto Heta: Luotettavaa matkatoimistopalvelua jo 20 vuotta

Kirsi-Marja Salosen mukaan matkailijat ovat tänä päivänä laatutietoisia ja arvostavat yksilöllistä palvelua.

Matkatoimisto Heta Oy on vuonna 1997 Uudessakaupungissa perustettu perheyritys, joka siirsi vuonna 2006 koko toimintansa Turkuun. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävän yrityksen perustaja ja pääomistaja on Kirsi-Marja Salonen, joka yhdessä osaomistajana toimivan tyttärensä Anu Halosen kanssa vastaa yrityksen toiminnasta. Matkatoimisto Hetan palveluja käyttävät niin vapaa-ajan matkaajat kuin liikematkustajat. Tilaustyönä rakennetaan matkapaketteja yhtä lailla yksittäismatkaajille kuin erilaisille ryhmille. Lentolippujen myynti muodostaa puolet liikevaihdosta.

- Monet asiakkaamme haluavat tutustua uusiin paikkoihin ja kokea ainutkertaisia, mieleenpainuvia elämyksiä. Koska liikenneyhteydet ovat nopeutuneet merkittävästi, hyvinkin eksoottiset kohteet eri puolilla maailmaa ovat entistä helpommin saavutettavissa. Myös useiden yritysasiakkaidemme liiketoiminta on kansainvälistynyt kovaa vauhtia, minkä vuoksi yritykset ovat laajentaneet toimintaansa uusiin maihin perustaen toimipisteitään mm. Kiinaan ja Yhdysvaltoihin., Anu Halonen toteaa.

Sinnikäs työ palkittiin yrittäjäpalkinnolla

Matkatoimisto Hetan pitkäjänteinen ja tuloksellinen työ on huomioitu myös yrittäjäjärjestön piirissä, mistä osoituksena Varsinais-Suomen Yrittäjät myönsi Turun Yrittäjien esityksestä yritykselle vuoden 2016 kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon. Alan voimakkaassa muutoksessa ja tiukassa kilpailutilanteessa Matkatoimisto Heta on löytänyt toimivan palvelukonseptin, joka on mahdollistanut myönteisen tuloskehityksen.

– Olen iloinen saamastamme huomionosoituksesta, joka kaiken lisäksi osuu erinomaiseen ajankohtaan, kun yrityksemme tänä vuonna täyttää 20 vuotta. Menestyksen taustalla ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja keskinäinen luottamus. Onnistumiseen ovat ratkaisevasti vaikuttaneet myös usko omaan tekemiseen, yritysasiakkaittemme huikeat menestystarinat ja onnistumiset omilla toimialoillaan sekä räiskyvä ja kasvattava ”äiti-tytär -suhde” päivittäisessä työssä, Kirsi-Marja Salonen kertoo.

Kirsi-Marja Salonen (oik.) ja Anu Halonen kertovat liikematkailun laajentuneen kaikkiin maanosiin.


Matkatoimisto Heta

Käsityöläiskatu 3 b, 20100 Turku

www.heta.com

heta@heta.com

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juhliva

Fiskarsinkatu 7, Turku

Juhliva tarjoaa Turun alueen parhaat tilat juhliesi järjestämiseen. Saunat, juhlatilat, kokoustilat. Juhliva tarjoaa asiakkaille myös lisäpalveluja, tarjoamme juhlasi järjestämiseen kaluste vuokrausta, DJ-Palvelut, Sisustuspalvelu, Esiintyjät, Ohjelmat/Teemat, Kutsujen teko.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa