Julkaistu 11.09.2017 0          
MAINOS

Yritysviestit

Motonet-korjaamo Ossi Rosten | KK-Autoteam Oy: Kattavampaa palvelua korjaamoasiakkaille

Ossi Rosten on laajentanut korjaamotoimintaansa ostamalla laitilalaisen KK-AutoTeamin.

Turun Motonet-korjaamo Ossi Rosten ja laitilalainen KK-AutoTeam Oy ovat yhdistäneet voimansa. KK-AutoTeam Oy:n korjaamo ja sen yhteydessä toimiva Neste-liikenneasema siirtyivät korjaamoyrittäjä Ossi Rostenin omistukseen heinäkuussa.

- KK-AutoTeam on tunnettu, hyvämaineinen ja hyvin varusteltu merkkikorjaamo Vakka-Suomessa. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Meillä on Motonet-korjaamon nopean palvelun lisäksi käytössämme merkkikorjaamon kattavat palvelut, Rosten kertoo.

KK-AutoTeam Oy on Laitilassa sijaitseva seitsemän eri autovalmistajan valtuutettu merkkihuolto. Merkkiedustuksiin kuuluvat Volkswagen, Škoda, Opel, Saab, Peugeot, Citroën sekä viimeisimpänä lisäyksenä Mercedes-Benz. Turun Motonet-korjaamo on nykyaikaisen autotekniikan vaatimusten mukaisesti varustettu monimerkkikorjaamo, jossa huollot sujuvat nopeasti ja edullisesti Motonetin varaosilla.

Suuri toimija, monipuoliset palvelut

Kaupan myötä Rostenin korjaamoista tuli yksi maakunnan suurimmista yrittäjävetoisista korjaamokonserneista. Turun korjaamo työllistää 15 henkilöä ja Laitilan korjaamo ja liikenneasema yhteensä 18 henkilöä. Kaupan myötä Rosten itse keskittyy kehittämis- ja suunnittelutyöhön. Korjaamojen päivittäisistä toiminnoista vastaavat osaavat huoltopäälliköt.

- Nyt pystymme palvelemaan yhä useampia asiakkaita. Valtuutettu merkkihuolto on sitoutunut siihen, että edustettujen merkkien kaikkien mallien huollot pystytään tekemään asianmukaisilla työvälineillä. KK-AutoTeamin palveluihin kuuluu myös vauriokorjaus. Voimme tarvittaessa lähettää asiakkaan Laitilaan, jos hänen autonsa tarvitsee merkkihuollon palveluita Rosten sanoo.

- Laitila ei oikeastaan ole edes kovin kaukana Turusta, vain 45 minuutin ajomatkan päässä. Jos vertaa vaikka pääkaupunkiseutuun, harvoin huoltamolle pääsee sen nopeammin. Meillä on myös Laitilassa edullisia sijaisautoja helpottamaan asiakkaiden kulkemista, Rosten sanoo.

Hyvä taloustilanne rohkaisi investoimaan

Elämäntyönsä autoalalla tehnyt Ossi Rosten on luotsannut Turun Motonet-myymälän yhteydessä sijaitsevaa autokorjaamoa 4,5 vuoden ajan.

- Korjaamojen tulo Motonet-myymälöiden yhteyteen oli uusi, mielenkiintoinen konsepti, ja halusin lähteä siihen mukaan. On aina kiinnostavaa, kun tälle alalle tuodaan uutta, pitkän uran Veholla, Mercedes-Benzillä ja autotekniikan opettajana tehnyt Rosten kertoo.

KK-AutoTeamilla on Laitilassa pitkät perinteet ja vakiintunut asiakaskunta. Yritys on toiminut samalla paikalla 60-luvulta alkaen.

- KK-AutoTeam on erittäin hyvin hoidettu yritys. Laatujärjestelmät ja ympäristöohjelma ovat olleet pitkään käytössä ja yritykselle on myönnetty Volkswagenin laatupalkinto. Korjaamon yhteydessä toimiva liikenneasema on myös valittu Suomen parhaaksi Neste-huoltoasemaksi, Rosten kertoo.

Toimintaympäristö oli Laitilasta kotoisin olevalle Rostenille entuudestaan tuttu. Myös Uudenkaupungin autotehtaan tuoma piristys alueen taloustilanteeseen antoi rohkeutta investointiin.

- Ero entiseen on Vakka-Suomen alueella suuri ja parantunut tilanne on antanut luottamuksen siihen, että toimintaa on mahdollista kehittää edelleen, Rosten summaa.

Neste-liikenneasema tukee hyvin korjaamotoimintaa. Laajojen aukiolojen ansiosta auton voi tuoda ja viedä asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan.

Turun Motonet-korjaamo on nykyaikaisen autotekniikan vaatimusten mukaisesti varustettu monimerkkikorjaamo, jossa huollot sujuvat nopeasti ja edullisesti Motonetin varaosilla.

KK-AutoTeamin palveluihin kuuluu myös vauriokorjaus.

KK-AutoTeamilla on Laitilassa pitkät perinteet. Se on toiminut samalla paikalla jo 60-luvulta lähtien.


Motonet-korjaamo Ossi Rosten | KK-Autoteam Oy

Pläkkisepänkatu 2, Turku | Kaukolantie 18, Laitila

0207 350 600 | 02 857 6500

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa