Julkaistu 05.02.2018 0          
MAINOS

Yritysviestit

Hirvensalon apteekki: Enemmän kuin tavallinen apteekki

Osa Hirvensalon apteekin väestä vas. farmaseutti Suvi Lappalainen, tekninen apulainen Sari Kraama ja apteekkari Anne Kanerva.

Hirvensalon ensimmäinen ja ainoa apteekki avasi ovensa heinäkuussa 2003. Apteekkari Anne Kanerva on 15 toimintavuoden aikana luonut apteekistaan pienen hyvinvointikeskuksen, jossa on poikkeuksellisen monipuolisia palveluja.

– Apteekkarina minulle on aina ollut tärkeää, että voin olla mukana terveydenhuollossa paitsi neuvomalla oikeaa lääkkeiden käyttöä, niin myös auttamassa elämäntapamuutoksissa, joiden avulla ihmiset pystyvät itse vaikuttamaan omaan terveyteensä, Kanerva sanoo.

Hirvensalon apteekissa on joka arkipäivä sairaanhoitajan vastaanotto. Siellä saa mitattua esimerkiksi verenpaineen, kolesterolin tai hemoglobiinin, ottaa tarvittavat rokotukset, hoidattaa haavoja, poistattaa tikkejä tai saada muita sairaanhoidollisia palveluja. Asiakkaille tämä merkitsee sitä, että terveyskeskukseen ei aina tarvitse lähteä jonottamaan. Palvelut ovat tietysti saatavilla kenelle tahansa, muillekin kuin Hirvensalossa asuville.

Sairaanhoitajan vastaanottohuoneen vieressä apteekissa on pieni ja viihtyisä vastaanottotila kosmetologille. Erityisesti ongelmaihoon perehtynyt kosmetologi on myös hierontaterapeutti ja lähihoitaja.

Hirvensalon apteekista on saatavilla myös kotiin ja hoitolaitoksiin ulottuva lääkehoidon kokonaisarviointi. Asiaan erikseen koulutettu farmaseutti käy läpi asiakkaan lääkkeet ja niiden mahdolliset päällekkäis- tai haittavaikutukset.

– Lääkkeiden lisäksi käydään läpi myös asiakkaan mahdollisesti käyttämät luontaistuotteet ja niiden mahdolliset yhteisvaikutukset lääkkeiden kanssa, Kanerva kertoo.

Helmikuun alussa Hirvensalon apteekki avasi uuden Saaristoapteekki.fi -palvelun. Kyseessä on digitaalinen palvelu, josta pystyy tilaamaan apteekkituotteet ja lääkkeet, myös reseptilääkkeet, sähköisesti pankkitunnuksilla tunnistautumalla. Tässä palvelussa on sähköisen asioinnin lisäksi aina saatavilla yhteys myös apteekin farmaseuttiin. Erityisesti reseptilääkkeiden kohdalla farmaseutti ottaa aina yhteyttä asiakkaaseen.

- Saaristoapteekki.fi -palvelun tarkoitus on helpottaa ihmisen arkea. Tilaamalla haluamasi tuotteet Saaristoapteekki.fi -palvelusta vältyt jonottamiselta ja samalla varmistat tuotteiden saatavuuden. Tavaran toimittamiseen on useita mahdollisuuksia: ne voidaan hakea apteekista, toimittaa kotiin tai noutaa kaupan aukioloaikoina apteekin ulkopuolella olevasta noutoautomaatista.

Hirvensalon apteekki työllistää apteekkarin lisäksi proviisorin, neljä farmaseuttia, kaksi apteekin teknistä työntekijää, sairaanhoitajan ja kosmetologin. Apteekki on ulottanut palvelunsa myös kuntoiluun, mikä tarkoittaa sitä, että Hirvensalon Heiton tiloissa on kokoontunut kerran viikossa liikuntaryhmä erikseen naisille ja miehille.

– Yksi farmaseuteistamme on myös liikunnanohjaaja ja personal trainer. Nyt hän jää äitiyslomalle, joten nämä palvelut jäävät hetkeksi tauolle. Sairaanhoitajamme on onneksemme koulutukseltaan myös liikunnanohjaaja, joten häneltä saa tarvittaessa neuvot elintapamuutokseen.

Hirvensalon apteekki

Pitkäpellonkatu 2, 20900 Turku

02 2844660

info@hirvensalonapteekki.fi

avoinna ma-pe 9-20, la 9-17, su suljettu

www.saaristoapteekki.fi

Apteekin Terveyspiste

Sairaanhoitajan vastaanotto

020 7310091

ma ja pe 9-16, ti ja to 11-19, ke 9-17

Hirvensalon Ihopalvelu

Kosmetologiset palvelut ja hieronta

020 7310090

kosmetologit@hirvensalonihopalvelu.fi

ma-pe 9-19, la 9-17

Hirvensalon apteekissa robotti hoitaa lääkkeiden noutamisen varastosta.


Hirvensalon apteekki

Pitkäpellonkatu 2, 20900 Turku

02 2844660

www.saaristoapteekki.fi

info@hirvensalonapteekki.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 11 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 470 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa-osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa - kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa