Julkaistu 02.04.2018 0          
MAINOS

Yritysviestit

Hexaplan Oy: Hexaplan kalustaa toimitilat

Asiakkuuspäällikkö Heli Nygård korostaa, että mikään projekti ei ole liian pieni.

Turkulainen Hexaplan on erikoistunut toimitilojen kalustukseen. Valikoimista löytyvät kotimaiset kalusteet ja oheistarvikkeet niin toimistoon, varastoon kuin teollisuuteenkin. Hexaplanin projektimyynti on apuna silloin, kun yrityksessä remontoidaan tiloja tai päivitetään sisustusta ja kalusteita.

- Tulemme mielellämme asiakkaan luokse katsomaan ja keskustelemaan, minkälainen kalustus olisi paras ratkaisu asiakkaan tarpeisiin ja olemassa olevaan tilaan. Kun tilan näkee itse – missä on pistorasiat ja missä kulkuväylät – on helpompi tarjota juuri sinne sopivia kalusteita, muun muassa Varsinais-Suomen alueen projektimyyntiä hoitava asiakkuuspäällikkö Heli Nygård kertoo.

- Käynti ei tietenkään maksa mitään eikä vielä velvoita mihinkään, Nygård huomauttaa.

Vuodesta 1976 toimineen yrityksen valikoimissa on lähes 7000 tuotetta tuotanto-, varasto-, toimisto- ja sosiaalitilojen kalusteista pakkaus- ja toimistotarvikkeisiin. Hexaplan aloitti toimintansa perinteisenä kuvastoyrityksenä. Nykyään asiakkaita palvelee myös projektimyynti, varastomyymälä, verkkokauppa sekä chat.

Mikään projekti ei ole liian pieni

Hexaplan on tehnyt projektikohteita laidasta laitaan. Yksi niistä on Rajavartiolaitoksen uusi tukikohta, johon tarvittiin kalusteita niin varastoon kuin henkilökunnan pukuhuoneisiinkin. Tiloihin toimitettiin muun muassa räätälöityjä, erikoismitoitettuja pukukaappeja sekä laadukkaita varastojärjestelmiä, jotka sopivat yhteen olemassa olevien kanssa.

Heli Nygård kuitenkin korostaa, että mikään projekti ei ole liian pieni:

- Pienet ja keskisuuret yritykset ovat meidän vahvuutemme. Esimerkiksi tilaan mitoitetuilla sermeillä ja työpöydillä pieneenkin tilaan voidaan sijoittaa useampia työpisteitä. Meillä on kotimainen tavarantoimittaja, jonka kanssa mittatilauskalusteet saadaan toteutettua edullisesti ja joustavasti.

Hexaplanin kautta yritys saa koko toimitilan sisustuksen oheistarvikkeineen: valikoimista löytyy niin valaisimet, esitetelineet kuin paperikoritkin.

- Kaikkia kalusteita ei tietenkään tarvitse tilata kerralla. Usein lopullinen tarve hahmottuu paremmin vasta, kun suurimmat kalusteet ovat paikallaan ja käytössä, Nygård toteaa.

Tarvittaessa Hexaplan hoitaa myös kuljetukset, uusien kalusteiden asennukset ja vie vanhat kalusteet pois.

- Asiakas voi keskittyä nauttimaan lopputuloksesta!

Tilaan mitoitetuilla sermeillä ja työpöydillä pieneenkin tilaan voidaan sijoittaa useampia työpisteitä.

Rajavartiolaitos tarvitsi lentäjille erikoismitoitetut pukukaapit: kaappien täytyi olla normaalia korkeampia, jotta lentäjien meripuvut mahtuvat roikkumaan kaapeissa suorana.

Hexaplanin valikoimista löytyvät kalusteet niin toimistoon, teollisuuteen kuin varastoonkin.


Hexaplan Oy

Kaurakatu 48, 20740 Turku

0800 165 000

myynti@hexaplan.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Kotikaluste Oy

Turun Kotikaluste Oy

Keittiö- ja sisustusliike, Keittiöitä

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Mäki-Yhtiöt Oy

Hakakatu 3, Turku

www.nummensauna.fi

Olemme 70 vuotta Turussa toiminut kokous-, juhla- ja saunatila. Tilat ovat toimivat 10 - 80 henkilölle. Pyydä tarjous juhlistasi! Terveisin Nummen Saunan väki.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa