Julkaistu 03.09.2018 0          
MAINOS

Yritysviestit

Vertie Ky: Lähiverkkoratkaisut helposti ja luotettavasti

Vertie tunnetaan sähköurakoitsijoiden keskuudessa huolellisesta suunnittelusta ja korkealaatuisesta työstä.

Turkulainen Vertie Ky on erikoistunut eri verkkotyyppien suunnitteluun, kaapelointiin ja mittaukseen. Yritystä työllistävät muun muassa aliurakointina tehtävät uudis- ja linjasaneerauskohteet.

- Teemme myös yrityksille lähiverkkoratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kupari- ja valokuituverkkojen asennukset, käyttöönotot ja suunnittelun alusta loppuun, yrittäjä Jorma Oksman kertoo.

Lähes 20 vuotta toiminut valtuutettu teleurakoitsija työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä. Yritys tunnetaan sähköurakoitsijoiden keskuudessa huolellisesta suunnittelusta ja korkealaatuisesta työstä.

Oksmanin mukaan esimerkisi avain onnistuneeseen valokuitukaapeleiden asennustyöhön on kolme P:tä:

- Puhtaus, puhtaus ja puhtaus. Minulle on aina ollut tärkeää, että työt tehdään viimeisen päälle huolellisesti ja valokuidussa myös puhtaasti. Vaikka se tarkoittaisi, että työssä kestää vähän kauemmin, säästää se myöhemmässä vaiheessa varmasti kuluja. Silloin kenenkään ei tarvitse tulla korjaamaan meidän jälkiämme, yrittäjä toteaa.

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat myös yleiskaapelointiverkon korjausmittaukset.

- Jos yleiskaapelointiverkko (kupari, antenni ja valokuitu) on toteutettu Viestintäviraston sisäverkkomääräyksen M65C mukaisesti, ongelma on harvemmin kaapeleissa. Valokuitupuolen korjausmittauksissa sen sijaan pääsee välillä oikein pähkäilemään, missä se vika lopulta on, Oksman hymyilee.

Yrittäjä Jorma Oksmanille on aina ollut tärkeää, että työt tehdään huolellisesti ja puhtaasti. Asentaja Niko Kujala on työskennellyt yrityksessä kaksi vuotta.

Vertie Ky on erikoistunut eri verkkotyyppien suunnitteluun, kaapelointiin ja mittaukseen.


Vertie Ky

Juhana Herttuan Puistokatu 3, 20200 Turku

041 5469 007

jorma.oksman@vertie.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa