Julkaistu 03.09.2018 0          
MAINOS

Yritysviestit

Vertie Ky: Lähiverkkoratkaisut helposti ja luotettavasti

Vertie tunnetaan sähköurakoitsijoiden keskuudessa huolellisesta suunnittelusta ja korkealaatuisesta työstä.

Turkulainen Vertie Ky on erikoistunut eri verkkotyyppien suunnitteluun, kaapelointiin ja mittaukseen. Yritystä työllistävät muun muassa aliurakointina tehtävät uudis- ja linjasaneerauskohteet.

- Teemme myös yrityksille lähiverkkoratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kupari- ja valokuituverkkojen asennukset, käyttöönotot ja suunnittelun alusta loppuun, yrittäjä Jorma Oksman kertoo.

Lähes 20 vuotta toiminut valtuutettu teleurakoitsija työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä. Yritys tunnetaan sähköurakoitsijoiden keskuudessa huolellisesta suunnittelusta ja korkealaatuisesta työstä.

Oksmanin mukaan esimerkisi avain onnistuneeseen valokuitukaapeleiden asennustyöhön on kolme P:tä:

- Puhtaus, puhtaus ja puhtaus. Minulle on aina ollut tärkeää, että työt tehdään viimeisen päälle huolellisesti ja valokuidussa myös puhtaasti. Vaikka se tarkoittaisi, että työssä kestää vähän kauemmin, säästää se myöhemmässä vaiheessa varmasti kuluja. Silloin kenenkään ei tarvitse tulla korjaamaan meidän jälkiämme, yrittäjä toteaa.

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat myös yleiskaapelointiverkon korjausmittaukset.

- Jos yleiskaapelointiverkko (kupari, antenni ja valokuitu) on toteutettu Viestintäviraston sisäverkkomääräyksen M65C mukaisesti, ongelma on harvemmin kaapeleissa. Valokuitupuolen korjausmittauksissa sen sijaan pääsee välillä oikein pähkäilemään, missä se vika lopulta on, Oksman hymyilee.

Yrittäjä Jorma Oksmanille on aina ollut tärkeää, että työt tehdään huolellisesti ja puhtaasti. Asentaja Niko Kujala on työskennellyt yrityksessä kaksi vuotta.

Vertie Ky on erikoistunut eri verkkotyyppien suunnitteluun, kaapelointiin ja mittaukseen.


Vertie Ky

Juhana Herttuan Puistokatu 3, 20200 Turku

041 5469 007

jorma.oksman@vertie.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort

Golfkenttiä, Hotelleja, Juhlatilat, Kokouspalveluja, Kuntosaleja, Ravintoloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa