Julkaistu 04.02.2019 0          
MAINOS

Yritysviestit

Kupittaan Keilahalli: Keilahallissa tarjontaa firmaliigasta tyky-tapahtumiin

Kai Hildèn toivottaa kaikki yrittäjät tervetulleiksi innostavan lajin pariin.

Turun Keilailuliitto on vuonna 1929 perustettu turkulainen, keilailun harrastus- ja kilpailutoimintaan keskittynyt yhdistys, joka harjoittaa toimintaansa mm. Kupittaan Keilahallissa. Yrityksille 16-ratainen halli monine oheispalveluineen tarjoaa useita vaihtoehtoa innostavaan toimintaan.

- Keilailu itsessään on hieno laji, koska se sopii kaikenikäisille sukupuoleen katsomatta. Kyseessä on hyvin sosiaalinen laji, joka onnistumisten ja iloisen joukkuekisailun myötä piristää mieltä ja vahvistaa yrityksenkin yhteishenkeä, toiminnanjohtaja Kai Hildèn kertoo.

Keilahalli tarjoaa yrityksille mainiot puitteet järjestää tyky-päiviä, asiakas- ja edustustilaisuuksia tai vaikkapa vapaamuotoisia illanviettoja. Kaikki tapahtumat suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti. Hallin kahvila loihtii tilaisuuteen sopivat ruuat ja juomat.

- Yritys voi järjestää esimerkiksi 8-14 hengelle kokousiltapäivän, johon kuuluu palaveritilan käyttö kahvin ja sämpylän kera, keilailun teoriaopetusta ja opastettu rataharjoittelu sekä päivän päätteeksi ruokailu kahviossamme, Hildèn toteaa.

Yrityksillä on myös mahdollisuus ottaa osaa joka syksy alkavaan Kupittaan Firmaliigaan, jossa keilataan joka toisena torstai-iltana. Joukkueen ei ole pakko olla samasta yrityksestä, vaan perinteiset puulaaki- tai pub- joukkueet voivat myös ilmoittautua. Tärkeintä on osallistuminen, kilpailu ja yhdessäolo!


Kupittaan Keilahalli

Kupittaankuja 1, 20520 Turku

020 780 330, 040 3154 295

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa