Julkaistu 01.02.2019 0          
MAINOS

Yritysviestit

Järvileasing Oy: Yritysautot räätälöidysti ja kustannustehokkaasti

Uusien leasing-autojen luovutustilaisuudessa Veholla Ismo Råman, Pasi Kannisto, Harri Luoto, Järvileasingin Tomi Lehtinen, Janne Syväjärvi, Jyrki Erwe, Tuukka Toivonen ja Anssi Sampinen.

Yrityksille ajoneuvoja, koneita ja laitteita leasinginsopimuksella tarjoava, Autotalo Järvi -konserniin kuuluva Järvileasing jatkaa vahvaa kasvuaan. Vuosi sitten Varsinais-Suomeen avatussa palvelupisteessä toimii aluepäällikkönä Tomi Lehtinen.

- Järvileasing on yritykselle kustannustehokas ja huoleton ratkaisu, Lehtinen kertoi Turun Veholla tilaisuudessa, jossa Järvileasing ja Veho luovuttivat asiakasyritykselle yhdellä kertaa peräti neljä erikoisvarusteltua Mercedes-Benzin pakettiautoa.

Lounais-Suomen Verkonrakennus Oy:n neljälle asentajalle liisattiin kullekin oma auto.

- Näin äkkiseltään näyttää erittäin hyvältä. Kyllä tämä kokonaisuus vastaa ihan sitä, mistä oli sovittu, yrittäjät Janne Syväjärvi ja Harri Luoto arvioivat tyytyväisinä.

Lounais-Suomen Verkonrakennus Oy on syksyllä 2015 perustettu seitsemän hengen yritys, joka tekee sähköverkon asennuksia ja sähkölaitosasennuksia muun muassa Carunalle. Työ on pitkälti maakaapelointia ja verkonrakentamista.

- Lähtökohtana oli löytää kunnollinen neliveto, joka vie kohteeseen haja-asutusalueiden vaihtelevassa maastossakin, Tomi Lehtinen kertoo.

Varmimmaksi ja vahvimmaksi vaihtoehdoksi valikoitui marraskuun lopulla Mercedes-Benzin Vito, joka sähköasentajan tarpeisiin varusteltuna olisi juuri sellainen kompakti hyötyajoneuvo, mitä oltiin hakemassa.

Järvileasingin toimintaperiaatteena on paikallisuus: kaikki autot ja muukin vuokrattava kalusto pyritään aina hankkimaan paikallisilta yhteistyökumppaneilta. Vehon kanssa Tomi Lehtinen on tehnyt yhteistyötä jo pitkään erityisesti Mercedes-Benzin hyötyajoneuvojen kohdalla.

- Muitten merkkien kohdalla se voi olla jokin toinen autoliike. Ja jos asiakas haluaa, että otan tarjouksen jostain tietystä liikkeestä, niin se tehdään, Lehtinen linjaa.

Juuri sellainen auto kuin tarvitaan

Joulukuussa Järvileasing asiakkaineen jo keskusteli Vehon automyyjä Jyrki Erwen kanssa, millaista kokonaisuutta lähdettäisiin rakentamaan. Tärkeitä tekijöitä olivat parempi painoluokitus ja jousitus, neliveto sekä ajoa helpottava automaattivaihteisto.

Assistorin autoihin asentamat lisävarusteet sisältävät muun muassa hyllyt ja laatikostot sähkötarvikkeille sekä lisävalaistuksen ja lämmityksen takatiloihin, jossa työskennellään ja säilytetään kosteudelle herkkiä sähkötyökaluja. Takatilassa on myös pistorasioita sekä invertteri, jota tarvitaan työkalujen akkujen lataukseen.

Turvallisuutta parantamaan paljolti pimeään aikaan liikkuville autoihin lisättiin myös keltaiset varoitusvalot ja kunnolliset peruutusvalot sekä peruutustutka.

Asianmukainen kalusto on paitsi turvallisuustekijä myös imagotekijä Lounais-Suomen Verkonrakennukselle, sanoo Janne Syväjärvi.

- Kun tällaisella mikroyrityksellä on ihan huippukalustoa tuolla kentällä, niin onhan se imagokysymys myös meidän asentajille, ja varmasti on myös yksi lisämotivaattori. Uskon, että meillä joukkuehenki vahvistuu entisestään, kun saimme kaikille asentajille samalla kertaa samanlaiset hyvinvarustellut autot.

- Prosessi oli myös nopea: asiat lähtivät etenemään heti ensimmäisen meetingin jälkeen, hän kiittää.

Optimileasingissä ei makseta turhasta

Neljä erikoisvarusteltua pakettiautoa on pienyritykselle iso hankinta, mutta leasing-sopimus tarjoaa siihen joustavan mahdollisuuden.

- Olisi ihan järjetön investointi, jos tällaista kalustoa lähdettäisiin uusimaan kassasta. Omistusautoihin verrattuna tämä oli meille ehdottomasti fiksumpi ratkaisu, Janne Syväjärvi ja Harri Luoto toteavat.

- Alun perin puhuimme tosin vain kahdesta autosta, mutta sitten Tomi teki niin hyvän tarjouksen neljästä, ettei ollut enää mitään syytä miettiä enempää. Se oli erittäin kilpailukykyinen tarjous, ja yllätti meidät kyllä positiivisesti.

Yritys teki Järvileasingin kanssa neljän vuoden kokonaisedullisen optimileasingsopimuksen.

- Optimileasing on joustava ja todellisiin kuluihin perustuva palvelutuote kaiken kokoisille yrityksille. Se on räätälöitävissä aivan asiakkaan tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi, aluepäällikkö Tomi Lehtinen kertoo.

Optimileasingin huoltobudjetti sisältää määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat kulut. Palvelukokonaisuuteen on liitettävissä myös esimerkiksi renkaat, paikannuslaitteet, hyötyajoneuvojen varustelut, pesubudjetti, polttoainekortit sekä -budjetit, vakuutukset, katsastukset ja verot.

Optimileasingissä asiakas kuitenkin aina päättää, mitä palveluja tarvitsee ja mistä on valmis maksamaan. Muita leasing-muotoja Järvileasingissä ovat huoltoleasing, rahoitusleasing ja minileasing.

Lounais-Suomen Verkonrakennuksen asentajat Tuukka Toivonen, Anssi Sampinen ja Pasi Kannisto kuuntelivat, kun Jyrki Erwe kertoi uuden Mercedes-Benzin Viton ajo-ominaisuuksista.

Janne Syväjärvi tarkistaa Lounais-Suomen Verkonrakennuksen tilaamia erikoisvarusteita uudessa Vitossa.


Järvileasing Oy

Aluepäällikkö Tomi Lehtinen

Puh. 0207 303 214

www.jarvileasing.fi

tomi.lehtinen@jarvileasing.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa