Julkaistu 18.03.2019 0          
MAINOS

Yritysviestit

Modeo Oy: Modeo toi palvelut uudella tasolla Turkuun

Suomalainen julkitila- ja toimistokalusteita myyvä ja maahantuova Modeo avasi helmikuussa Turun Länsikeskukseen uuden Lounais-Suomen alueellisen toimipisteensä ja showroomin, jonka partnerina toimii Tasoa Oy.

Muun muassa Aalto-korkeakoulun ja Helsingin keskuskirjasto Oodin sisustajana tunnettu, 12 paikkakunnalla toimiva Modeo edustaa kymmeniä tunnettuja kalustemerkkejä. Yhteensä tavarantoimittajia on yli sata.

- Työpisteiden sekä erilaisten oleskelu-, odotus- ja neuvottelutilojen kalusteita markkinoivalla Modeolla on myös omia tuotteita. Esimerkiksi Yrjö Kukkapuron kalusteisiin meillä on yksinoikeus – Karuselli-tuolia lukuun ottamatta, kertoo Kiiki Vento Turun Modeosta.

Yritysasiakkailleen Modeo tarjoaa lisäksi palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat suunnittelu, toimitilamuutokset, uusien kalusteiden asennus sekä muuttopalvelut ja vanhojen kalusteiden kierrätys.

Asiakas voi myös valita kokonaispalvelusta vain haluamansa osan.

- Kauttamme saa myös sisäilman tasoa parantavat puhtauspalvelut tilamuutosten yhteydessä, kertoo Turun toimipisteen Jari Välimaa.

Kokonaisratkaisu työpaikan sisäolosuhteiden parantamiseksi

Koulujen ja muitten julkisten tilojen ongelmien myötä sisäympäristö ja sisäolosuhteet ovat nousseet keskeisiksi termeiksi.

- Sisäolosuhteiden eteen tehdään nyt paljon töitä, toteaa itse sisäilmaongelmiin jo vuosien ajan perehtynyt Jari Välimaa. Hän on myös Tasoa Oy:n perustaja.

Isossa kuvassa ongelman ratkaisu on usein yhdistelmä lääketiedettä ja insinöörityötä.

- Sisäilman rasitteet voivat olla moninaisia. Paljon puhuttujen homeongelmien lisäksi tiloissa voi olla muitakin epäpuhtauksia - kuten voc- ja hiilivety-yhdisteitä ja erilaisia kuituja.

Sisäolosuhteet ja niiden toimivuus muodostuu monesta asiasta. Pölyttömyys ja puhtaus on yhtenä merkittävänä asiana parantamassa olennaista tuotantohyödykettä - sisäilmaa.

- Korjausten ja tilamuutosten tai muuton yhteydessä on varmistuttava, että tilat ovat puhtaat, turvalliset ja terveelliset, ennen kuin tilat kalustetaan uudelleen. Meiltä saa asiantuntijuutta näihin asioihin, kertoo Välimaa.

- Olen ollut mukana parantamassa sisäolosuhteita reilu seitsemän vuotta. Toiminta kattaa muun muassa muutot suunnittelusta toteuttamiseen sekä irtaimiston puhdistamisen kaikesta epäpuhtaudesta ja tilojen mikrobitasoiset homepölysiivoukset.

Palveluketju toimivaan ja näyttävään työympäristöön

Tasokkaat sisäolosuhteet ovat tuotantoväline, jota kaikki arvostavat.

- Toimitilamuutoksissa ja -muutoissa pystymme tarjoamaan palvelunketjun, johon voivat kuulua niin suunnittelu, pakkaaminen muuttolaatikkoihin, ohjeistus ja siirto, tilojen siivoukset, uusien kalusteitten asentaminen kuin vanhojen kierrätyspalvelukin.

Homekohteiden irtaimistoa varten Tasoa Oy:llä on lisäksi käytössään puhdistuslinja, jossa irtaimisto puhdistetaan turvallisesti ja tehokkaasti.

- Kaikkea kalustusta ei tarvitse hävittää, vaan ne voidaan puhdistaa homepölyistä. Muutoissa on kuitenkin hyvä hetki myös uudistaa ja uudistua, Välimaa muistuttaa.

Kalusteilla lisää viihtyisyyttä, puhtaudella lisää terveellisyyttä ja turvallisuutta

Sisäilmaongelmien ratkaisu on keskeinen osa työolosuhteiden parantamisessa, mutta sisäympäristön tasoon voidaan vaikuttaa visuaalisuudella, akustiikalla ja valaistuksella. Työympäristön ei tarvitse olla tylsä eikä siivoton.

- Modeon kalusteilla toimitiloihin saadaan uutta väriä ja ilmettä - ja luodaan viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta, myyntipäällikkö Kiiki Vento huomauttaa.

Modeon omia kalusteita, ja hieman toimittajasta riippuen muidenkin valmistajien tuotteita, on mahdollista tilata myös oman yrityksen tarpeisiin räätälöitynä. Useimmiten varsin nopealla toimitusajallakin.

- Meiltä on tietysti mahdollista ostaa yksittäisiäkin kalusteita, Vento sanoo. Kalusteet saa myös rahoituksella tai leasing-vuokrauksella.

Sisäilman laatuun vaikutetaan myös kalustevalinnoilla. Suurin osa Modeon kalusteista on valmistajiensa testaamia ja sertifioituja.

- Tarjoamme sisäolosuhteiden parempaa tasoa, Kiiki Vento ja Jari Välimaa toteavat.

Kiiki Vento ja Jari Välimaa edustavat Modeota uudessa Turun toimipisteessä. - Tarjoamme parempaa tasoa työpaikan sisäolosuhteisiin, he toteavat.

Työympäristön ei tarvitse olla tylsä, kun käyttää Modeon kalustusratkaisuja. Kuva Aalto-yliopistosta.

Modeo toimitti Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun muun muassa 400 sähkötyöpöytää tammenvärisellä kannella ja tummanvihreillä pöytäsermeillä. Kuva Aalto-yliopistosta.

Tyylikkäitä kalusteita asiakkaan toiveiden mukaan. Modeo sisusti Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun uuden rakennuksen Otaniemessä.


Modeo Oy

Modeo Turku | Tasoa Oy, Viilarinkatu 4, 20320 Turku (sisäänkäynti Satakunnantien puolelta), Avoinna ma-pe 8-16 sekä sopimuksen mukaan

Puh. 0207 920 269 Showroom, Puh. 044 5558858 Jari Välimaa

www.modeo.fi | www.tasoaoy.fi

jari.valimaa@modeo.fi | kiiki.vento@modeo.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa