Julkaistu 15.04.2019 0          
MAINOS

Yritysviestit

Turun Trailertukku Oy: Peräkärryt kaikkiin tarpeisiin

Turun Trailertukku on Suomen selvästi suurin jarrullisten perävaunujen myyjä ja maahantuoja. Valikoimista löytyy niin autotrailereita, koneenkuljetuskärryjä, kippikärryjä, kuomukärryjä kuin venetrailereitakin. Ensi vuonna valikoimiin saadaan myös taukovaunut.

- Tänä vuonna myymme arviolta noin 1500 kärryä. Se tarkoittaa 3-4 rekallista kärryjä viikossa. Meiltä löytyy varastosta heti noin 70 erilaista kärryä ja meidän 500 kärryn varastomme palvelee jo koko Suomen laajuisesti asiakkaitamme, yrittäjä Valle Mäkelä kertoo.

Nopeasti Suomen suurimmaksi kasvanut Turun Trailertukku Oy aloitti perävaunujen maahantuonnin vuonna 2011. Yritys sai alkunsa, kun 10 vuotta Euroopassa kilpaa ajanut Mäkelä alkoi tuoda kisareissuiltaan autoja Suomeen.

- Toin usein auton mukana peräkärryn ja aika pian huomasin, että peräkärryt menivätkin tosi nopeasti kaupaksi, Mäkelä kertoo.

Nyt Turun Trailertukku tuo maahan saksalaisia Anssems-, Hulco- ja Humbaur-merkkisiä kärryjä, joista löytyy laaja valikoima kärryjä eri käyttötarkoituksiin. Myynnissä on myös Suomessa valmistettuja Majava-venetrailereita.

- Hulco ja Anssems ovat Euroopan johtavia kärryvalmistajia. Viime vuosien aikana niistä on tullut Suomen myydyimpiä jarrullisia perävaunuja, Mäkelä kertoo.

- Olen aina sanonut, että meidän merkit ovat kärryjen mersuja. Saksalainen laatu ja tinkimätön viimeistely takaavat parhaan kärryn niin rakenteellisesti kuin laadullisesti, yrittäjä toteaa.

Kärryjen korkean laadun lisäksi Mäkelä uskoo hyvän asiakaspalvelun olevan tärkein syy yrityksen nopean kasvun taustalla.

- Vahvuutemme markkinoilla ovat laatu ja nopea toimitus ympäri Suomen. Usein asiakaspalvelu on kuitenkin se, joka tekee eron eri toimijoiden välillä. Suomi on niin pieni maa, että sana kulkee nopeasti, jos homma ei toimisi niin kuin pitää, Mäkelä sanoo.

Yrittäjä myös lupaa reilun hyvityksen vaihdossa vanhasta kärrystä uuteen.

- Tuotteillamme on myös hintatakuu!, Mäkelä vinkkaa.


Turun Trailertukku Oy

Kalustekatu 2, 20320 Turku

040 5108331

Avoinna: ma-pe 8.00 - 16.00

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa