Julkaistu 14.11.2019 0          
Jimm´s rakentaa räätälöidyt PC-ratkaisut yrityskäyttöön
MAINOS

Yritysviestit

JIMM´S PC-STORE OY: Asiantuntevaa palvelua vuorokauden ympäri

Turkulainen Jimm's PC-Store Oy on panostanut vahvasti yritysasiakkaidensa palveluun.

- Suurin vahvuutemme ovat asiakkaille räätälöidyt PC-ratkaisut. Oli asiakkaan tarve mikä tahansa, me pystymme toteuttamaan tarpeen mukaisen ratkaisun. Myymme mitä erikoisempia kokonaisuuksia, mikä kertoo osaamistasostamme, sanoo asiakaspalvelupäällikkö Toni Salmi.

Jimm´sin yrityskoneet suunnitellaan palvelemaan yrityksen tarpeita aina vuosiksi eteenpäin.

- Meillä on 18 vuoden kokemus alalta ja tunnemme laitteiden elinkaaret. Pystymme sanomaan, mikä olisi se fiksu tämän hetken ratkaisu nyt ja tulevaisuudessa, tarvittaessa jopa seuraavat kymmenen vuotta.

- Elinkaariajattelumme perustuu laadukkaisiin komponentteihin sekä koneiden päivitettävyyteen. Esimerkiksi laitteiden muistia voidaan lisätä ja jäähdytys päivittää helposti jälkikäteen, kertoo Salmi.

Kun yritysasiakas tarvitsee koneelleen päivitystä, hän voi varata ajan Jimm´sin huoltoon, eikä asiakkaan tarvitse keskeyttää töitä pidemmäksi aikaa.

- Asiakaspalvelu on toinen vahvuutemme. Olemme jälleen palkkaamassa tiimiin lisää väkeä, millä takaamme, että pystymme palvelemaan asiakkaita jatkossakin yhtä nopeasti.

Henkilökohtaista palvelua silloin kun tarve on

Jimms.fi on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa: valikoimissa on yli 30 000 tuotetta, ja muun muassa Suomen paras valikoima erikoiskomponentteja.

- Toimintamme on kasvanut tasaisesti koko vuoden ja uudet varastotilamme ovat mahdollistaneet sen, että olemme pystyneet todella nopeisiin toimituksiin. Kaikki toiminta on nyt keskitetty tänne Turkuun. Takuukäsittelyt, huollot ja laitteiden mahdolliset vaihdot sujuvat todella ripeästi, kun koko laaja varastomme on noutopalvelumyymälämme yhteydessä, Toni Salmi muistuttaa.

Jimm´sin asiakaspalveluun saa yhteyden ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa - ja vuoden jokaisena päivänä.

- Olemme siinä melko uniikki firma Suomessa. Yrittäjät eivät kuitenkaan aina ehdi omien päivätöittensä aikana tehdä miettiä PC-ratkaisuja ja investointeja. Me vastaamme puheluihin tai chattiin vaikka neljältä aamuyöllä.

Jimm´sin Chat-palveluun rekisteröitynyt yritysasiakas voi koska tahansa suunnitella ja rakentaa yhdessä asiantuntevan asiakaspalvelijan kanssa omiin tarpeisiinsa muokattuja työasemakokonaisuuksia.

Toni Salmi suosittelee silti myös yritysasiakkaita tutustumaan Jimms.fi-sivustosta löytyvään tietopankkiin.

- Sieltä saa arvokasta tietoa siitä, minkälaisia asioita otetaan huomioon, kun PC-kokonaisuuksia suunnitellaan, ja miten niitä rakennetaan. Se on ihan mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa, hän vinkkaa.

Monipuoliset rahoitusratkaisut yrittäjän apuna

Jimm’sin yritysasiakkaaksi on mahdollista rekisteröityä mihin vuorokauden aikaan vain.

- Käytännössä heti, kun yritysasiakas rekisteröityy meille, aukeaa mahdollisuus luototuspäätökselle ja laskutukselle, muiden perinteisten maksutapojen lisäksi, Toni Salmi toteaa.

- Tarve uusiin laitehankintoihin saattaa usein tulla yllättäen. Nyt yrityskin saa luottopäätöksen juuri silloin, kun tarve on. Lisäksi tarjoamme maksuehtona 30 päivää netto.

Myös kiinnostus leasingrahoitukseen lisääntyy koko ajan.

- Yhteistyössä rahoitusyhtiön kanssa pystymme tarjoamaan yrityksille mahdollisuuden leasing-rahoitukseen. Leasing on yrittäjälle tietenkin taloudellisesti edullista, kun koko omaa pääomaa ei tarvitse sitoa: ict-laitteet saattavat olla yrityksille kallis investointi.

- Jos leasing kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta, Toni Salmi kehottaa.

Uusia tehokkaita työasemia ja yrityskannettavia

Jimm\\\\\\\'s PC-Storessa on nyt uusi valikoima tehokkaita työasemia.

- Uudet AMD prosessorit pystyvät kilpailemaan Intelin kanssa todella vahvasti. Olemme jälleen rakentaneen AMD kokoonpanoistamme erittäin kilpailukykyisiä ja tehokkaita yritystarpeisiin mukautettuja työasemia, Toni Salmi kertoo.

- Asiakas saa edullisesti enemmän suorituskykyä. Työasemat pystytään vaihtoehtoisesti varustamaan myös Linuxin Ubuntu-käyttöjärjestelmällä, josta yrityksen ei tarvitse maksaa käyttölisenssiä.

- Uutta tuotevalikoimaa meillä ovat myös valmiit Asuksen bisneskannettavat, joissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Ne palvelevat yritysasiakkaita huomattavasti pidempään kuin aikaisemmat mallit. Annamme ostajalle myös kolmen vuoden on site -tuen, missä huoltotakuutyö suoritetaan asiakkaan tiloissa, Salmi lupaa.

ALLA OLEVASTA LINKISTÄ PÄÄSET JIMM´SIN ASIAKASLEHTEEN JA LÖYDÄT HUIPPUHYVÄT TARJOUSHINNAT!


JIMM´S PC-STORE OY

Lukkosepänkatu 7, 20320 Turku

029 70 70700

www.jimms.fi

asiakaspalvelu@jimms.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa