Julkaistu 03.02.2020 0          
MAINOS

Yritysviestit

Kupittaan Keilahalli: Keilailu yhdistää tyky-päivän elementit hauskasti

Työkyky on moniulotteinen asia, joka koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta toimintakyvystä. Nämä elementit yhdistyvät hienosti keilailussa, joka on sosiaalinen laji ja sopii kaikille ikään tai taitotasoon katsomatta.

- Kaikki ovat potentiaalisia keilailijoita, ja keilailu sopiikin mainiosti yritysten tyky-päivän ohjelmaksi, sanoo Turun Keilailuliiton toiminnanjohtaja Kai Hildén.

- Kupittaa Keilahallin suositut keilailupaketit on tarkoitettu 6-20 hengen ryhmille ja niihin voi sisältyä esimerkiksi tekniikan opetusta, ohjattua rataharjoittelua sekä leikkimielinen kilpailu. Onnistumisten ja iloisen joukkuekisailun myötä myös yrityksen yhteishenki vahvistuu.

16-ratainen halli monine oheispalveluineen tarjoaa useita vaihtoehtoja innostavaan toimintaan.

- Kokonaiseen keilailupäivään voi sisältyä kokous palaveritilassamme, jossa voi nauttia kahvia ja pikkusyötävää, sekä päivän päätteeksi ruokailla kahviossamme, Hildén ehdottaa.

- Tyky-päivien lisäksi yritykset voivat järjestää meillä esimerkiksi kokouksia, edustustilaisuuksia tai vapaamuotoisempia illanviettoja. Meillä on hyvät puitteet varsinkin pienryhmille.

Kaikki tapahtumat suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti. Keilahallin kahvila toimii myös tilausravintolana, joka valmistaa tilaisuuteen sopivat tarjottavat itse paikan päällä.

Tarjolla myös tuoreita itse paistettuja munkkeja, muita leivonnaisia sekä pientä suolaista kuten voileipiä ja grillituotteita. Ravintolalta löytyy lisäksi anniskeluoikeudet.

Hohtokeilailu saa kilpailijan

Keilailu sopii rentoon yhdessäoloon myös silloin tällöin lajia harrastamaan kokoontuvalle ystäväporukalle - tai esimerkiksi polttareiden tai syntymäpäivien viettoon. Viikonloppuiltaisin Kupittaan Keilahallissa voi harrastaa myös hohtokeilailua, ja osalla ratoja tilauksesta myös arkisin.

Hohtokeilailu on nykyisin varsinkin lasten suosiossa, ja viikonloppuisin keilahallissa vietetäänkin monet lastensynttärit.

Tänä talvena keilailuun pääsee tutustumaan myös neljän kerran peruskurssilla, joka järjestetään tiistai-keskiviikkoiltaisin 25.2.- 4.3. Edulliseen 55 euron hintaan sisältyvät myös varusteet.

Hohtokeilailukin saattaa tosin kalveta sen rinnalla, mitä Kupittaan Keilahalliin suunnitellaan jo ensi kesäksi.

- Meille on tulossa suuret uudistukset, kun Kupittaan Keilahalliin asennetaan järjestelmä, jonka avulla keilailusta tulee interaktiivista, Kai Hildén paljastaa.

Keilaradat herätetään henkiin visuaalisesti, kulloinkin valitun teeman mukaan. Radoille heijastetaan tykein kuvioita, jotka reagoivat pallon liikkeeseen interaktiivisesti.

Interaktiivista keilailua voidaan käyttää myös opetus- ja koulutustarkoituksiin. Projektorien kautta saadaan heijastettua radalle esimerkiksi ratatopografia ja esimerkiksi se, miten rataöljy on levitetty.

- Tästä odotetaan seuraavaa suurempaa ilmiötä keilailuun. Kun keilailuun ei ole keksitty mitään uutta 20 vuoteen, niin tämä on todellakin uutta. Samanlaista järjestelmää Suomesta ei vielä löydy, mutta Ruotsissa tällaisia on jo käytössä muutamia, kertoo Hildén, joka tulee tiedottamaan uutuudesta lisää myöhemmin tänä vuonna.

Kupittaan Keilahallin ratamestarit ja keilailun ohjaajat toimivat alkeisohjaajina - samoin Kai Hildén itsekin, vaikka hän valmentaa nykyisin myös Suomen naisten maajoukkuetta tähtäimenään kesän EM-kilpailut Tanskassa.

Tarvittaessa myös tilausravintolana toimivalla Keilahallin kahvilalla on anniskeluoikeudet.

Keilahallin Pro Shopista voi hankkia varusteita omaan käyttöön. Keilapalloon porataan reiät omien mittojen ja mieltymysten mukaan.


Kupittaan Keilahalli

Kupittaankuja 1, 20520 Turku

020 7870 330, 040 3154 295

www.kupittaankeilahalli.fi

turun.keilailuliitto@kolumbus.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa