Julkaistu 04.05.2020 0          
MAINOS

Yritysviestit

OP Turun Seutu: OP-yritysmobiili on pankkisi missä ja milloin vain

OP-yritysmobiililla pankkiasiat hoituvat helposti ja nopeasti - ajasta ja paikasta riippumatta.

Tällaisena aikana, kun meitä kehotetaan välttämään kontakteja kanssaihmisiin, korostuu myös sujuvien ja turvallisten verkko- ja mobiilipalvelujen merkitys.

Ajasta ja paikasta riippumaton OP-yritysmobiili on helppo tapa seurata ja hoitaa yrityksen pankkiasioita.

- OP-yritysmobiili on käytännössä varsinaisen verkkopalvelumme mobiiliversio, ja sillä onnistuvat hyvin pitkälti kaikki päivittäiset pankkiasiat, kertoo asiakkuuspäällikkö Jukka Jokila OP Turun Seudusta.

Palvelu on osa osuuspankin yritysasiakkaan verkkopalvelusopimusta ja edellyttää henkilökohtaisia verkkopalvelutunnuksia.

- Yritysasiakkaallamme on kaikki tarvittavat sopimukset käytännössä jo olemassa. OP-yritysmobiilin voi ladata ilmaiseksi omalle mobiililaitteelleen, eikä sen kokeileminen maksa mitään, Jokila rohkaisee.

Mobiiliavaimella voi kirjautua palveluun sisään missä vain liikkuessaan.

- Halutessaan kirjautua voi vaikka sormenjälkitunnistuksella, mikä on äärimmäisen nopea tapa tarkistaa, onko esimerkiksi jokin asiakkaan maksu tullut tilille - tai mikä olikaan lainan eräpäivä ja mikä summa sieltä on menossa, Jokila kuvailee.

Nopea laskutus kassavirran turvana

OP-yritysmobiilin e-laskupalvelu on erinomainen toiminto erityisesti pienyrityksille ja ammatinharjoittajille, Jukka Jokila arvioi.

- Kiireisen pienyrittäjän ei tarvitse erikseen ottaa aikaa ja ryhtyä kirjoittamaan pari viikkoa vanhoja laskuja. OP-yritysmobiilissa pystyy käytännössä heti jo asiakaskäynnillä - kun tuote tai palvelu on toimitettu - muutamassa minuutissa lähettämään laskun asiakkaalle. Se tietenkin nopeuttaa myös oman kassavirran kulkua.

E-laskut arkistoidaan sähköisesti ja ne voi myös ohjata suoraan yrityksen tilitoimistolle.  Mobiilipalvelussa yrittäjä näkee reaaliaikaiset tiedot tileistä ja muista palveluista, sekä myös automaattista reskontraa toteutuneista suorituksista.

OP-yritysmobiilissa voi tehdä yrityksen rahoitushakemuksetkin samaan tapaan kuin verkkopankissa. Jokila kannustaa yrittäjää kirjoittamaan mahdollisimman tarkasti rahantarpeestaan ja siitä, millaisia toivomuksia sen suhteen on.

- Jos rahoitushakemuksessa avaa tilannetta tarpeeksi, pystymme ehkä jo niillä tiedoilla tekemään rahoituspäätöksenkin.

Jos rahoitushanketta pitää käydä tarkemmin läpi, voidaan sopia myös verkkoneuvottelu.

- Monet aikaisemmin palvelupisteellä hoidetut sopimusasiat voidaan hoitaa verkkoneuvottelussa asiantuntijamme kanssa. Tarvitaan vain mikrofoni ja kamera, jotta osapuolet näkevät ja kuulevat toisensa, Jukka Jokila kertoo.

- OP-yritysmobiilissa tunnistautunut asiakas pääsee siirtymään verkkoneuvotteluun helposti – palvelu neuvoo, mitä pitää tehdä. Tarvittavat allekirjoitukset asiakirjoihin voidaan hoitaa sähköisesti erillisellä allekirjoitussivustolla.


OP Turun Seutu

www.op.fi/yritysmobiili

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa