Julkaistu 31.08.2020 0          
MAINOS

Yritysviestit

Vaakkutech Oy : Metallialan moniosaaja Vaakkutech hakee uutta kasvua

Vaakkutech tekee yhteistyötä Weldi Oy:n kanssa ja toimii sen maahantuoman ammattitason kaluston testaajana. – Yhteistyön ansiosta meillä on käytössä aina viimeisimmät Weldin toimittamat WAMETA-hitsauskoneet ja – polttimet ja muut tuotteet, Teemu Aaltonen kertoo.

Salon Meriniityn alueella toimiva Vaakkutech Oy on monipuolinen metallialan osaaja, joka toteuttaa monenlaisia tilaustöitä, mutta valmistaa metallirakenteita myös alihankintana.

- Teemme asiakkaiden kanssa usein läheistä yhteistyötä suunnittelusta toteutukseen asti. Monesti asiakas tulee meille pelkän idean kanssa, mistä lähdemme sitten yhteistyössä ratkaisemaan ongelmia ja suunnittelemaan lopputuotetta, kertoo yrittäjä Teemu Aaltonen.

- Meillä on pääasiassa Salon alueella sekä asiakkaiden että yhteistyökumppanien verkosto, minkä ansiosta pystymme toteuttamaan tilaukset kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Esimerkiksi pintakäsittelyssä teemme yhteistyötä Piiroinen Oy:n kanssa, joten voimme toimittaa tilaukset asiakkaalle valmiina tuotteina.

- Omia tuotteita meillä ei vielä ole.

Tuotekehittely piti aloittaa juuri tänä vuonna, kun korona iski. Teemu Aaltosen 13 vuotta sitten perustama Vaakkutech on kasvanut niin tuotantokoneiden osalta kuin liikevaihdollisesti koko ajan: 2019 tilikauden alussa näytti tilikausi nousevan hyvin, 2020 alussa korona alkoi vaikuttamaan. Mutta Teemu Aaltonen odottaa kuitenkin liikevaihdon nousevan n. 30 %, tilikauden hyvän alun myötä.

- Olemme tähän asti tehneet lähinnä pienempiä eriä ja aivan uniikkiakin tuotantoa, mutta nyt haemme kasvua tavoittelemalla myös suurempia tilauksia/isompia sarjoja. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme nyt paremmin, sillä yrityksen konekantaan on investoitu viimeisten parin vuoden aikana voimakkaasti. Uusien laitehankintojen osalta on jo uudet suunnitelmat aloitettu

- Tavoitteemme palvella asiakasta on meille tärkeää, siksi hankintoja pitää tehdä. Asiakkaan on hyvä saada tuotteensa saman katon alta kerralla, Teemu Aaltonen toteaa

Vaakkutech Oy tarjoaa asiakkailleen muun muassa koneistusta, hitsauksia, särmäystä ja sahauspalvelua.

- Viime vuoden lopulla hankimme esimerkiksi tehokkaan DynaMyte koneistuskeskuksen. Lisäksi meillä on 50-tonninen särmäyskone ja Tesera levyleikkurimme pystyy leikkaamaan 2500 mm leveää materiaalia aina 6 milliin saakka, Aaltonen mainitsee.

Vaakkutech Oy tekee kiinteää yhteistyötä myös laadukkaiden ammattikäyttöön tarkoitettujen hitsauskoneiden toimittajan Weldi Oy:n kanssa.

- Toimimme Weldin maahantuoman ammattikaluston testaajana. Yhteistyön ansiosta meillä on käytössä aina viimeisimmät Weldin toimittamat WAMETA-hitsauskoneet ja -tuotteet ja voimme palvella asiakkaitamme paremmin, laadukkaammin ja nopeammin, Teemu Aaltonen toteaa tyytyväisenä.

Hitsauskapasiteettia Vaakkutech Oy:lla löytyy moneen tarkoitukseen.

- Hitsaamme mustan raudan ja RSTja HST-materiaalien lisäksi muun muassa alumiinia, kuparia ja titaaniakin.


Vaakkutech Oy

Katkiluodonkatu 9 halli 2 24100 Salo

040 8610369

www.vaakkutech.net

teemu.aaltonen@vaakkutech.net

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa