Julkaistu 16.09.2020 0          
MAINOS

Yritysviestit

Linnateatteri: Linnateatterin syksyn teema on arkihuolten unohtaminen

Tulevan syksyn ohjelmisto koki kesän alussa suuren muutoksen, kun Linnateatteri joutui siirtämään vuodella täksi syksyksi suunnitellun MS Domino -revyyn. Kädet syvälle suunnittelutyöhön upotettuina rakennetiin teatterin ystäville syksyksi uusi ohjelmisto. Yhteinen teema tälle syksylle on arkihuolten unohtaminen muutamaksi tunniksi ja naurulihasten kasvatus.

Syksyn ohjelmistossa on luvassa tuhti kattaus teatteria, musiikkia, stand uppia ja hyvää ruokaa. Pikkujouluja unohtamatta.

Keväällä ensi-iltansa saanut mutta epidemiatilanteen vuoksi tauolle laitettu Palkkamurhaajan painajainen on huippuunsa viritetty farssikomedia, joka nousee tänä syksynä estradille entistä ehompana. Lavalla nähdään ilmiömäisten taitureiden Tom Petäjän ja Teemu Aromaan lisäksi viime kesänä yleisön hurmannut Mikko Leskelä, tuttu heittäytyjä Joonatan Perälä sekä taidokkaat Iiro Heikkilä ja Roosa Toivola. Esityksen ohjauksesta vastaa hauskaakin hauskempi Mika Eirtovaara.

Tarjoilemme syksyn aikana myös Mielettömiä illallisia eri muodoissaan. Ravintolamme väki loihtii illalliset satokauden raaka-aineita suosien ja näyttelijämme vastaavat illallisten unohtumattomasta tunnelmasta. Oluen, bratwurstin ja nahkahousujen ystäville räätälöimme lisäksi oman Oktoberfest -juhlan, jossa musisoinnista ja rivitanssista huolehtii KataCombo.

Syksyn pimetessä musiikki lisää iloa! Ohjelmistomme sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia musiikkityylejä ja lahjakkaita artisteja. Estradille nousevat mm. Angelika Klas, Mokoma akustisesti, Vesterinen yhtyeineen ja monet muut upeat muusikot.

Linnateatteri tunnetaan laadukkaasta stand upista, joten sitä ei sovi unohtaa tänäkään syksynä: Sutela & Salminen, Niko Kivelä, Jaakko Saariluoma, André Wickström, Jarkko Tamminen ja monet muut stand upin konkarit nousevat lavallemme ja helpottavat arjen synkkyyttä kaikin keinoin. Tämä on naurulihasten kasvatuksen hard core -sarja.

Teatteri taipuu monenlaisten tapahtumien näyttämöksi

Tapahtuman järjestäminen Linnateatterissa on vaivatonta

Meille sopivat niin konsertit kuin pikkujoulut. Sellaista juhlaa tai tapahtumaa ei olekaan, johon Linnateatterilla ei olisi annettavaa.

Linnateatterissa saat samasta talosta monipuoliset tilat Turun ydinkeskustassa, Suomen huippunäyttelijöiden tähdittämää ohjelmaa ja toiveidesi mukaiset tarjoilut. Voit myös yhdistää oman tilaisuutesi esityksiimme. Luova tiimimme auttaa suunnittelemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa sijaitsevan teatterin yhteydestä löytyy useampia tiloja, joita voit vuokrata käyttöösi joustavasti. Lue lisää tilavuokrauksesta nettisivuiltamme, linkki jutun lopussa!

Voit myös tehdä vaikutuksen vieraisiisi varaamalla käyttöösi kokonaisen näytöksen ohjelmistostamme. Linnateatterin näytökset ovat usein loppuunmyytyjä, joten voit olla varma, että kutsuusi vastataan myöntävästi.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

MYYNTIPALVELUN YHTEYSTIEDOT:

puh. (02) 232 1215

info@linnateatteri.fi

Pienet teatterinystävät ovat meille tärkeitä

Syksy on oivaa aikaa tulla teatteriin koko perheen voimin. Mauri Kunnaksen Etusivun juttu sai ensiaamunsa elokuun lopulla ja viihdyttää perheen pienimpiä pitkin syksyä. Kiertue-esityksen voi tilata myös vaikka omaan kotiin tai järjestää yksityisnäytöksen teatterilla. Benny Törnroosin Muumien lastenkonsertti tuo musiikin, leikin ja laulun koko katsomoon ja joulun tunnelmaan johdattelee rakastettuun joulutarinaan perustuva Saiturin Joulu.

Syksyn ohjelmisto löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta: www.linnateatteri.fi

Tietoa ja suosituksia turvalliseen teatterikäyntiin löytyy nettisivuiltamme, linkki alla.

Tervetuloa nauramaan kanssamme!
 Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen.


Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

(02) 232 1215

www.linnateatteri.fi

info@linnateatteri.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa