Julkaistu 26.11.2020 0          
MAINOS

Yritysviestit

BRANG: BRANG – ja yrityksesi talousasiat ovat hyvissä käsissä

– Kun yrittäjä tarvitsee kumppania laskutukseen, maksu- valvontaan ja perintään liittyvissä asioissa, me voimme auttaa, sanoo BRANGin liiketoimintajohtaja Arto Kallio. Turkulainen laskutus- ja perintätoimisto BRANG on keskittynyt erityisesti pk-yrityksiin, ja sen palvelualueena on koko Suomi. BRANGin luoma palvelumalli skaalautuu sen mukaan, onko asiakkaana yksinyrittäjä vai suuri konserni.

BRANG on erikoistunut myyntilaskun elinkaaren palveluihin, eli se huolehtii yrityksen laskutus- maksuvalvonta- ja perintäpalveluista. BRANGilla on käytös- sään moderni oma järjestelmä, joka on kehitetty juuri myyntilaskujen elinkaaripalveluita varten. Perintäasioissa BRANG on kumppani, jolla on hyvät neuvottelutaidot ja joka taitaa yhteispelin.

– Meille on tärkeää varmistaa, että asiakkaamme saa korvauksen, joka hänelle kuuluu, mutta myös se, että toinen osapuoli pystyy sen maksamaan. Tarvittaessa etsimme yhdessä sopivan maksuaikataulun ja maksuerät. Meille on tärkeää, että löydetään malli, jonka avulla molempien yritysten liiketoiminta jatkuu, sanoo BRANGin toimitusjohtaja Mona Haataja.

BRANGin toimintaperiaatteisiin kuuluu se, että asiakas saa yritykseltä vastauksen nopeasti. Puheluihin vastataan keskimäärin kymmenessä se- kunnissa ja sähköposteihin viimeistään vuorokauden sisällä, useimmiten jo samana päivänä.

BRANG on Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen ja yrityksen toimitusjohtaja Mona Haata- jaonliitonhallituksenjäsen. Liiketoimintajohtaja Arto Kallio on Turun yrittäjien puheenjohtaja.


BRANG

0500 711 619 (Mona Haataja), 050 300 4417 (Arto Kallio)

www.brang.fi

mona.haataja@brang.fi, arto.kallio@brang.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa