Julkaistu 11.12.2020 0          
MAINOS

Yritysviestit

Eläinklinikka EHYT ja Vetman Oy: EHYT-talo on eläinten hyvinvoinnin asialla

Reetta Hämeenoja kehittää eläinten hyvinvointiin keskittyvää EHYT-taloa kokonaisvaltaisesti.

Eläinten hyvinvointiin keskittyvät ja eläintenhoidon ammattilaisia palvelevat salolaiset Vetman ja EHYT Eläinklinikka ovat alalla poikkeuksellinen yhdistelmä. Saman katon alta tarjoillaan parinkymmenen hengen voimin eläinlääkäreiden palvelujen lisäksi koulutuksia sekä laitteiden ja tuotteiden myyntiä ja maahantuontia.

– Eläinklinikka toimii uusien tuotteiden testauskenttänä. Saamme käytännön työstä ja asia- kaspalvelutilanteista suoran palautteen, jonka perusteella pystymme tekemään tuotekehittelyä ja innovointia, kesän alussa Vetmanin koordinaattorina aloittanut Reetta Hämeenoja kuvailee.

Hän keskittyy alkuun Vetmanin verkkokaupan kehittämiseen. Stara Consultingin innovaattorikoulutus on toiminut suurena tukena ja innostajana. Jatkossa Hämeenoja huolehtii myös yhteistyöverkoston ja viestinnän sujuvuudesta sekä koko talon toimintojen uudistamisesta.

EHYT-talo kerää yhteen uniikin ja monipuolisen kattauksen eläinten hyvinvointialan toimijoita. Vetmanin ja Eläinklinikan lisäksi kiinteistön jakavat kaksi urheilukoirahierojaa, kaksi fysioterapeuttia sekä mikrobianalyysejä ja hyvinvointituotteita kehittävä GutGuide.

– Haluamme tehdä kaiken talosta nyt ja tulevaisuudessa löytyvän osaamisen näkyväksi. Pyrimme myös kehittämään toimintaamme ja lisäämään tietotaitoamme jatkuvan oppimisen ajatuksella niin, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen, heille sopivan palvelun, Hämeenoja summaa.

Etäohjattu eläinlääkäri ja rasvattu huoltoketju

EHYT-talo on konkreettisestikin joka suuntaan matalan kynnyksen talo. Jatkossa kehittämiskohteena on muun muassa helposti lähestyttävän etäeläinlääkärin palvelut.

– Oikeaa eläinpotilaan, omistajan ja eläinlääkärin kohtaamista ei pystytä aina korvaamaan. Eläimen arviointi voi kuitenkin olla joissain tilanteissa jopa helpompaa, kun se saa olla rennos- ti omassa tutussa ympäristössään, toimitusjohtaja Pirkko Hämeenoja Eläinklinikka EHYTistä kertoo.

Muitakin palvelukokonaisuuden kehittämisajatuksia on luvassa. Vetmanin huoltoprosessin uu-distamisen myötä ympäri maata eläinlääkäriasemille myytyjen koneiden ja laitteiden huoltaminen muuttuu entistä tehokkaammaksi, taloudellisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

– Kalliiden laitteiden toimintakunnon varmistaminen on ensisijaisen tärkeää. Eläinlääkäriasemilla ei voida odotella päiväkausia huoltomiestä tai varaosia, Reetta Hämeenoja toteaa.

Yhteistyö kotimaisten, laadukkaiden toimijoiden kanssa on yritykselle itsestäänselvyys.

– Pyrimme jatkuvasti kehittämään eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ideaalissa tilanteessa löydämme sopivat, toimivat ratkaisut sekä omistajalle että eläimelle.


Eläinklinikka EHYT ja Vetman Oy

Maorlantie 1, 24800 Halikko

Eläinklinikka EHYT p. 02 7221 221, Vetman p. 02 7221 222,

www.vetman.fi, www.ehyt.info

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa