Julkaistu 18.01.2021 0          
MAINOS

Yritysviestit

Rouhiaisen Kivi: Rouhiaisen Kivi toteuttaa kivituotteet asiakkaan toiveiden mukaan

Kivi on kestävä ja kaunis materiaali, joka taipuu osaavissa käsissä melkein mihin tahansa. Mynämäellä toimiva perheyritys Rouhiaisen Kivi on erikoistunut kivituotteisiin, ja pystyy toteuttamaan asiakkaille juuri näiden toiveiden mukaisia kivituotteita.

– Meillä on monipuolista osaamista, ja pystymme luomaan asiakkaille uniikkeja tuotteita tai räätälöimään tuotteemme juuri heille sopivaksi, kertoo yrittäjä Mika Rouhiainen.

Rouhiaisen Kivestä saa sekä tuotteiden suunnittelun, toteutuksen, toimituksen että asennuksen. Valikoimassa on muun muassa kivitasoja, pihakivetyksiä, sisustus- ja lahjaesineitä, muistomerkkejä sekä hautakiviä.

– Hautakivet ovat volyymiltaan suurin tuoteryhmä, mutta keittiötasojen tilausmäärät ovat jatkuvassa kasvussa. Siihen on vaikuttanut paljon se, että kvartsiittitasot ovat yleistyneet. Kvartsiitti on keinotekoinen kivi, joten siinä on valtavasti enemmän väri- ja kuviovaihtoehtoja kuin luonnonkivessä. Teemme myös kiviportaita ja pientuotteita, kuten palkintopokaaleiden jalkoja.

Mynämäellä toimivalla Rouhiaisen Kivellä on pitkät perinteen kiven muokkaamisesta. Yrityksen ovat perustaneet Eeva-Liisa ja Veikko Rouhiainen vuonna 1975. He jatkoivat yrityksellään jo vuonna 1931 perustetun hautakiviliikkeen toimintaa.

Yrityksen toiminta on kasvanut ja monipuolistunut merkittävästi 2000-luvulla, kun Mika Rouhiainen liittyi jatkamaan vanhempiensa työtä. Hän on uudistanut yrityksen toimintaa, tiloja ja uudistanut konekantaa. Rouhiainen sanoo, että edustavat nettisivut ja aktiivinen sosiaalisen median kanavat ovat yritykselle tärkeä asia.

– Viimeisen kolmen vuoden aikana sähköisten kanavien merkitys on kasvanut aivan huimasti. Aiemmin suurin osa asiakkaistamme tuli käymään paikan päällä liikkeessämme Mynämäellä, nykyisin valtaosa yhteydenotoista tulee netin kautta.

Rouhiaisen Kivi toimii tarvittaessa koko Suomen alueella, mutta ydintoimialuetta on Varsinais-Suomi.


Rouhiaisen Kivi

Joentaustantie 13 & 24, 23100 Mynämäki

02 4308 116

www.rouhiaisenkivi.com

toimisto@rouhiaisenkivi.com

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa