Julkaistu 23.02.2021 0          
MAINOS

Yritysviestit

Jobteekki: Uusi tapa rekrytoida ja löytää töitä

Tarvitseeko yrityksesi uutta työvoimaa, mutta hakuprosessin aloittaminen tuntuu työläältä?

Kaipaatko alihankkijaa tai yhteistyökumppania, mutta et tiedä mitä kautta sen parhaiten löytäisit? Haluatko kertoa oman yrityksesi osaamisesta muille, ja löytää sitä kautta uusia mahdollisuuksia?

Vastaus kaikkiin kysymyksiin on Jobteekki - uuden sukupolven rekrytointi- ja työnhakusivusto. Jobteekki palvelee sekä yrityksiä, yksityisyrittäjiä että työnhakijoita innovatiivisella tavalla.

– Ymmärrämme kokemuksesta nykyaikaisten työmarkkinoiden ja urien

moninaisuuden, ja haluamme tarjota niin toimeksiantajille, pienyrittäjille kuin myös työnhakijoillekin uusia mahdollisuuksia sekä vapautta valita. Alustassa on erittäin paljon potentiaalia, ja palvelumme on tällä hetkellä maksuton, joten tätä kannattaa ilman muuta kokeilla, sanovat juuri avatun palvelun kehittäneet turkulaiset yrittäjät Tuomas Ilmolahti ja Matias Toivola.

Jobteekki yhdistää työn ja tekijän

Palvelua käyttääkseen pitää rekisteröityä sivustolle, minkä jälkeen voi jättääilmoituksen avoimesta työpaikasta tai toimeksiannosta, johon haetaan yhteistyökumppania.

Työhön hakeneita pystyy vertailemaan selaimessa toimivalla Jobteekki-appilla.

– Sivustolla on myös mahdollisuus laittaa oma henkilö- tai yritysprofiili aktiiviseksi työnhakijaksi. Näin työvoimaa vailla olevat yritykset voivat selailla eri alojen tekijöitä ja kontaktoida heitä itsenäisesti ilman julkista rekrytointia, kertoo Ilmolahti.

Jobteekki sai jo testivaiheessaan innostuneen vastaanoton, ja käyttäjät ovat olleet kiinnostuneita sekä tyylikkäästä, helppokäyttöisestä palvelusta että Jobteekin ideasta.

– Haluamme olla koko kansan työnhakusivusto ja uskomme, että tällaiselle palvelulle on tilausta, sanoo Ilmolahti.

Lisäpalveluna Jobteekki tarjoaa somekampanjoita yritysten rekrytointien tueksi. Kampanjat toteutetaan ammattilaisten voimin, yhdessä rekrytoivan yrityksen kanssa.

TARJOUS:

Jobteekki tarjoaa alkuvaiheensa kasvun kiihdyttämiseksi avoimen työpaikan/ toimeksiannon jättäneille yrityksille jopa -50% alennuksen vuodeksi siitä, kun palvelu muuttuu maksulliseksi. Pelkästään rekisteröitymällä saa jatkossa -25% alennusta, kunhan rekisteröinti tehdään maaliskuun 12. päivään mennessä.


Jobteekki

Yliopistonkatu 2, 20100 Turku

+358 102 007 750

http://www.jobteekki.fi

info@jobteekki.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa