Julkaistu 23.02.2021 0          
MAINOS

Yritysviestit

Niinexpress Oy: Niinexpress hoitaa säiliökuljetukset vankalla ammattitaidolla

Helmikuussa 25 vuotta täyttävä Niinexpress on turkulainen kuljetusalan perheyritys, joka on erikoistunut kemikaalien säiliökuljetuksiin.

Yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Reijo Niinivirta on työskennellyt alalla vuodesta 1976 asti. Ensin hän toimi kuljettajana, sitten ajojärjestelijänä, ja lopulta päätti perustaa oman yrityksen.

Alkuun Niinivirralla oli yksi vetoauto, jota hän ajoi itse alihankkijana ympäri Eurooppaa.

Nykyään Niinexpressillä on 17 säiliöyhdistelmää, jotka hoitavat kuljetuksia kaikkialle Suomeen ja Skandinaviaan. Autojen kyydissä voi olla muun muassa erilaisia öljyjä tai luokiteltuja kemikaaleja. Reitit voivat suuntautua esimerkiksi Ruotsiin, Tanskaan tai Norjan tuntureille.

-Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä asia, kun kuljetetaan tällaisia aineita ja ajetaan toisinaan hyvinkin kapeilla ja mutkaisilla teillä, monenlaisissa keliolosuhteissa. Onneksi meillä on erittäin osaava ja ammattitaitoinen kuljettajajoukko, jotka kaikki ovat työskennelleet meillä yli kymmenen vuoden ajan. He tietävät, mitä tekevät, kertoo Niinivirta.

Niinivirta näkee tulevaisuuden vakaana. Tavaran pitää liikkua ja hyville tekijöille on aina töitä.

Niinivirta haluaa muistuttaa, että säiliökuljetukset ovat erikoisala, jossa pitää nähdä kokonaisuus - myös tarjouskilpailuissa.

-Jos yrityksellä on uusi, ajanmukainen kalusto ja kokeneet, ammattitaitoiset kuljettajat, tätä työtä ei voi tehdä niin, että on kilpailutuksissa se halvin vaihtoehto. Teollisuuden pitäisi ymmärtää, että laatu ja luotettavuus ovat vähintään yhtä tärkeitä asioita kuin hinta.


Niinexpress Oy

Rieskalähteentie 70 20300 TURKU

+358 50 385 8300

www.niinexpress.fi

reijo.niinivirta@niinexpress.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa