Julkaistu 29.03.2021 0          
MAINOS

Yritysviestit

Koneasennus Hannula Oy : Sertifioitua ammattitaitoa kaikille autoille – erikoisosaamisena dieselit

Ryhmäkuvaan saatiin asettumaan koko ammattitaitoinen henkilökunta, vasemmalta Olli, Patu, Petteri, Lefa, Kalle ja Marko ja edessä istumassa Jari ja Paula.

Koneasennus Hannula Oy on täyden palvelun Bosch Car Service -autokorjaamo Raision Pajakadulla. Saman katon alla huolletaan ja korjataan kaiken merkkisiä bensiini- ja dieselkäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja.

Yrityksellä on erikoisosaamista diesel-autoihin, mistä uusimpana osoituksena liittyminen uuteen valtakunnalliseen Diesel Expert -osaamis- ja varaosakonseptiin sekä Suomessa ainutlaatuisen Bosch Commonrail -suuttimien testauslaiteen hankinta.

Kaikki alkoi vuonna 2000, kun yrittäjä Jari Hannula perusti toiminimellä pienen autokorjaamon. Nyt jo 10 vuoden ajan Koneasennus Hannula Oy – myös Autokorjaamo Raisiona tunnettu – on kuulunut maailmanlaajuiseen Bosch Car Service -ketjuun ja liiketoiminta on kasvanut tasaisella vauhdilla. Ketjun laatuvaatimukset ovat tiukat, mikä osaltaan takaa luotettavan palvelun.

– Ketjuun kuuluvan autokorjaamon on täytettävä tarkat kriteerit, laaditaan määrätyt erikoistyökalut ja testilaitteistot ja järjestelmäasiantuntijan tutkinto, Jari Hannula selventää.

– Laatuauditointia valvotaan ketjun toimesta erilaisin huoltotestein ja muun muassa mystery shoppailemalla. Joten meillä on laatu ja palvelu aina kunnossa, lisää Paula Hannula, joka hoitaa yrityksen toimistotyöt ja osallistuu asiakaspalveluun.

Perheyrityksen toimistossa häärivät apuna myös Tiibetinspanielit Vilma ja Nette.

Helmikuiset pakkasviikot pitävät Koneasennus Hannulan väen kiireisenä.

Kuusi nosturia kahdessa hallissa ovat käytössä kaiken aikaa ja yrittäjä tekee asennustöitä välillä kellon ympäri.

– Meillä ahkeroi vakituisesti minun lisäkseni neljä asentajaa, työnjohtaja ja huoltoneuvoja. Liiketoiminnassamme on ollut pientä kasvua joka vuosi, muun muassa koronavuonna 2020 liikevaihto kasvoi yli 10 prosenttia edellisvuodesta.

Dieselosaajalle on kysyntää

Koneasennus Hannulassa huolletaan ja korjataan kaiken merkkisiä autoja riippumatta siitä, kulkevatko ne bensiinillä vai dieselillä. Bosch Car Service -korjaamo tekee kaikki korjaus- ja huoltotyöt valmistajan vaatimusten mukaisesti, joten auto säilyttää täyden takuusuojan. Huolloissa käytetään korkealaatuisia Bosch-varaosia tai muita alkuperäislaatuisia varaosia.

– Panostamme jatkuvasti palvelumme kehittämiseen ja henkilökuntamme kouluttamiseen. Tästä esimerkkinä on uusi, huippuunsa viritetty asiantunteva diesel-osastomme, joka tuo meille selkeän kilpailuedun tällä seudulla sertifioituna Diesel Expert -osaamis- ja varaosakonseptin jäsenenä, painottaa Jari Hannula.

Diesel-markkina on edelleen kasvava, tilastojen mukaan puolet Suomeen viime vuonna tuoduista autoista on dieselautoja. Pakokaasujen säätely ja yhä tiukemmat rajoitukset ovat tehneet dieseljärjestelmistä ja niihin liittyvistä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmistä yhä monimutkaisempia. Korjaaminen ja huoltaminen vaativat erikoisosaamista ja -työkaluja.

– Meiltä löytyvät nykyaikaisissa dieselmoottoreissa käytettäviin komponentteihin testauslaitteet, erikoistyökalut ja varaosat. Diesel-testauksissa palvelemme myös alueen muita korjaamoja, merkkiliikkeitä sekä hyötyajoneuvokalustoa.

– Viimeisimpiin laajennuksiimme kuuluu Boschin uusi, edistyksellisintä tarjolla olevaa suutintestausteknologiaa edustava commonrail -suuttimien testauslaite. Laitteella voimme valmistajan ohjearvoin ainoana Suomessa testata esimerkiksi NCC-toiminnolla varustettuja suuttimia, joita käytetään mm. uusissa BMW:n ja VW-Groupin dieseleissä sekä Mercedes Benzin ja Sisun kuorma-autoissa käytettäviä CRIN4.2-suuttimia.

Jari Hannula esittelee Boschin uutta edistyksellisintä tarjolla olevaa suutintestausteknologiaa edustavaaa commonrail -suuttimien testauslaitetta, jolla voidaan valmistajan ohjearvoin ainoana Suomessa testata esimerkiksi NCC-toiminnolla varustettuja suuttimia.


Koneasennus Hannula Oy

Autokorjaamo Raisio Pajakatu 1, Raisio

p. 020 775 6090

koneasennushannula.fi

jari@koneasennushannula.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa