Julkaistu 10.05.2021 0          
MAINOS

Yritysviestit

Laamotilat: Laamotilat nostaa KVR-rakentamisen uudelle tasolle

Laamotilat suunnittelee toimitilat aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidysti, Mikko Mäntysaari ja Ari Silvola lupaavat.

Julkiseen ja teollisuusrakentamiseen sekä peruskorjauksiin erikoistunut Rakennustoimisto Laamo Oy on lanseerannut toimitilarakentamiseen uuden, entistäkin tehokkaamman konseptin – erityisesti teollisuuden ja kaupan tarpeet huomioivan Laamotilat.

- Laamotilat pystyy nopeuttamaan ja tehostamaan rakennuttamisprosessia. Toimitila-rakentamisen ei tarvitse olla¬ asiakkaalle sellainen hidas ja hankala prosessi kuin perinteinen urakkakilpailutus kaikkine eri vaiheineen, ja minkä tuloksena hankkeen hinta voi monesti myös ylittää asiakkaan budjetin, toimitusjohtaja Ari Silvola sanoo.

- Me voimme käyttää asiakkaan hyödyksi 30-vuotista kokemustamme, ja suunnitella asiakkaan tarpeisiin sopivat tilat kustannustehokkaasti ja nopeutetusti. Laamotilat rakentaa toimitilat Avaimet käteen -periaatteella. Kun asiakas kertoo meille tarpeensa ja antaa hintahaarukan, missä toimia, me vastaamme rakennushankkeesta alusta loppuun, ja varmistamme, että budjetti ja aikataulu pitävät varmasti.

Laamotilat on vahva asiantuntijaorganisaatio, jolta saa toimitilarakentamisen koko paketin suunnittelusta toteutukseen, parhaiden ammattilaisten tekemänä.

- Meillä on äärimmäisen ammattitaitoinen henkilöstö, ja osaamme valita kuhunkin hankkeeseen juuri oikean suunnittelukunnan yhteistyökumppaneistamme, joiden kanssa olemme tehneet töitä vuosia. Autamme koko hankkeen läpiviemisessä, ja tarvittaessa etsimme sopivan tontinkin, Silvola lupaa.

Vahvasta suunnitteluohjauksen ammattitaidosta kertoo myös Rakennustoimisto Laamon Suomessa erittäin harvinainen RALA-sertifikaatti projektinjohtourakoinnissa. Tänä vuonna Laamo hakee myös ympäristösertifikaattia.

Ekologista kustannus- ja energiatehokkuutta

Laamotilat huomioi rakentamisessa myös ekologisuuden asiakkaan toivomalla tavalla. Se tarkoittaa kokonaisvaltaista ajattelua rakenneratkaisuista ja hiilijalanjälkeä pienentävistä materiaalivalinnoista lähtien.

- Monet vanhat toimitilat ovat jo tulleet käyttöikänsä päähän. Niitä ei ole järkevää peruskorjata, kun tarvitaan toimitilat, jotka täyttävät nykyiset ympäristövaatimukset, Ari Silvola sanoo.

- Toimimme aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidysti: siten, kun se on järkevää ja kustannustehokasta, huomauttaa tuotantojohtaja Mikko Mäntysaari.

Kustannustehokkuus on toiminnan avainsana. Sovitussa aikataulussa pysymällä myös kustannukset pysyvät kurissa. Oikealla suunnittelulla saadaan myös toimitilat, jotka kestävät aikaa ja joiden ylläpito on edullista.

Palkittua jälkeä Laamolta

Laamotilat on osa perinteikästä Rakennustoimisto Laamoa, jonka erityistä osaamisaluetta ovat vaativat kohteet. Niiden kautta Laamo on saavuttanut luotettavan maineen Turun seudulla.

- Peruskorjauspuolella Laamon luottoasiakkaita ovat muiden muassa Suomen Yliopistokiinteistöt ja Turun Teknologiakiinteistöt. Turun yliopiston päärakennuksen vaativasta peruskorjauksesta, saimme projektinjohtourakoitsijana SYK:n myöntämän Hyvän rakentamisen kohde 2020 -kunniakirjan, kertoo Silvola.

Rakennustoimisto Laamon puhtaasti kokonaisvastuurakentamis- eli KVR-kohteisiin kuuluu mm. Meyer Turku Oy:n valtava 6000 neliön Warehouse, joka luovutettiin asiakkaalle täysin valmiina viime marraskuussa. Meyerille Laamo rakensi ennen koronaa usempiakin hankkeita.

Uutta Laamotilat-konseptia ei ole vielä edes isosti julkistettu, mutta jo nyt on kolme hanketta valmisteluvaiheessa.

- Saimme toimeksiannoissa varaslähdön, Ari Silvola toteaa tyytyväisenä.

- Olemme aktiivisesti tarjoamassa vaihtoehtoja ja toivomme, että asiakkaat ottaisivat myös meihin aktiivisesti yhteyttä, sanoo Mikko Mäntysaari.

Meyer Warehouse on viimeisin, marraskuussa 2020, Meyer Turku Oy:lle valmistuneista kohteista.

Tammikuussa 2021 Turkuun valmistunut Würthin noutovarasto on edustava esimerkki Laamon toimitilarakentamisesta.


Laamotilat

www.laamotilat.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa