Julkaistu 10.05.2021 0          
Korjaukset, katsastus ja pesu saman katon alta
MAINOS

Yritysviestit

VAK Huoltopalvelut Oy Lieto: Avantista löytyy täyden palvelun VAK Huoltokorjaamo

Liedon Avantissa pian vuoden toiminut VAK Huoltopalvelut tarjoaa monipuoliset huolto- ja korjaamopalvelut kaikelle raskaalle kuljetuskalustolle valmistajasta riippumatta. Kokonaispalveluun kuuluvat huollon lisäksi pesu ja katsastus.

VAK Huoltopalvelut toimii Liedossa Avantin alueella liki 6 000 neliön suuruisissa tiloissa. Vajaa vuosi sitten avatussa huoltokorjaamossa voidaan huoltaa kerralla jopa 20 asiakkaan menopelejä.

– Tämä on Suomen modernein perävaunu- ja autojen päällirakennehuollon huoltopiste. Asiakas voi ajaa pihaan vaikkapa kuraisen perävaunun ja noutaa sen sitten puhtaana, huollettuna ja katsastettuna, kertoo VAK Huoltopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Juha-Matti Ruuskanen.

VAK Huoltokorjaamon pystyy tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua, sillä saman katon alta löytyvät K1 Katsastuksen luotsaama katsastusasema sekä raskaan kaluston pesulinja, jonka toiminnasta vastaa V-S Pesupiste.

–Asiakkaalle tämä yhdistelmä on todella toimiva, ja lisäksi se auttaa myös meitä tekemään työmme paremmin. Kun pääsemme korjaamaan pestyä autoa, viat löydetään helpommin ja nopeammin, ja asentajien työturvallisuus ja -mukavuus nousee merkittävästi, Ruuskanen kertoo.

VAK:lla hoituvat kaikenlaiset huollot

Avantissa sijaitseva huoltokorjaamo avattiin viime kesänä keskellä korona-aikaa, eikä avajaisjuhlia ja markkinointitempauksia voitu järjestää. Ruuskanen on kuitenkin tyytyväinen siihen, miten asiakkaat ovat löytäneet paikan, ja erityisesti tämä vuosi näyttää todella hyvältä.

VAK on keskittänyt kaikki Turun alueen huoltotyöt nyt Avantiin. Sen myötä Avantin huoltokorjaamon töiden kirjo on monipuolistunut.

–Me teemme aivan kaikenlaisia töitä, niin kolarikorjauksia ja korinsiirtoja kuin vaikkapa pistokkeiden ja lamppujen vaihtojakin.

VAK:n palveluvalikoima on laajentunut entisestään tänä vuonna, kun Ruokavirasto myönsi VAK Huoltopalveluille oikeuden ATP-kausitarkastusten suorittamiseen. Kylmäkuljetuksia koskeva kuljetusvälineen kausitarkastus tehdään, kun ATP-luokituksen umpeutumiseen on maksimissaan kuusi kuukautta.

Innokas ja osaava työntekijäkunta

VAK Huoltokorjaamo Avantissa palvelee asiakkaita laajoin aukioloajoin: arkisin kello 6-22 ja lauantaisin kello 7-15.

Yrityksessä työskentelee nelisenkymmentä työntekijää, ja lähiaikoina aikomus on rekrytoida riveihin lisää ammattitaitoisia asentajia.

–Meillä on töissä innokas ja osaava joukko, josta löytyy niin nuoruuden intoa kuin pitkää kokemustakin. Meillä on sekä lahjakkaita nuoria, jotka ovat meillä oppisopimuksessa, kuin myös kokeneita kavereita, jotka ovat työskennelleet alalla 30, jopa liki 40 vuotta.

Ruuskanen kehuu, että Avanti on VAK huoltokorjaamolle mitä loistavin sijainti.

–Emme olisi voineet löytää parempaa paikkaa! Tänne on helppo tulla, ja monet isot asiakkaamme sijaitsevat nyt aivan vieressämme.

Ruuskanen kiittelee myös Liedon kuntaa erinomaisesta yhteistyöstä ja yrittäjäystävällisyydestä.

–Kaikki mitä Liedon yrittäjämyönteisyydestä sanotaan, on totta. Turha byrokratia on karsittu pois ja homma toimii. Meillä on mennyt kaikki aivan nappiin sekä kunnan että Avantin kanssa.


VAK Huoltopalvelut Oy Lieto

Avantintie 24, 21420 Lieto

020 7656 480

www.vak.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa