Julkaistu 31.05.2021 0          
MAINOS

Yritysviestit

Citywork Henkilöstöpalvelut : Rekrytointikumppanin tärkein tehtävä on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa

Yritysten suurin voimavara on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Citywork Henkilöstöpalveluiden päätehtävä on auttaa yrityksiä saavuttamaan tämä päämäärä.

Muuttuvassa maailmassa henkilöstöresurssien tarpeet voivat vaihdella suuresti ja rekrytointeihin ei välttämättä löydy aikaa tai työkaluja. Citywork Henkilöstöpalveluiden aluepäällikkö Anne Ylitalo tunnistaa tämän omissa asiakkaissaan hyvin.

–Osaavista henkilöistä kilpaillaan ja monien yritysten on vaikea tavoittaa oikeita tekijöitä. Rekrytoinnista tulee aina vain haastavampaa ja se vie myös aikaa. Tässä kohtaa me tulemme apuun ja yrityksellä säästyy aikaa omaan ydintoimintaansa, Ylitalo kertoo.

Henkilöstöpalvelualan yritykseen otetaan yleensä yhteyttä tilanteessa, jossa tarvitaan joustavuutta, oman arjen helpotusta sekä rekrytoinnin ammattitaitoa. Jokaisen yrityksen jokainen rekrytointi on yksilöllinen. Rekrytointikumppanin tärkein tehtävä on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, työympäristöä ja tarpeita. Oikean työntekijän löytyminen on paljon muutakin kuin vain työhistoriaan peilaamista.

–Laadukas keskustelu asiakkaan tarpeista ja toiveista on kaiken a ja o. Se on myös työni tärkein ja mielekkäin osa, sillä luodaan kestävä pohja asiakassuhteelle ja varmistetaan rekrytoinnin onnistuminen, Ylitalo jatkaa.

Tavoitteena tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät

Citywork Henkilöstöpalvelut on vuonna 2006 perustettu turkulainen henkilöstöpalvelualan yritys, jonka henkilöstölle rekrytoinneissa onnistuminen on kaikki kaikessa.

–Vaikka olemmekin kasvattaneet toimintaamme valtakunnalliseksi, emme silti ole alan isoin tai näkyvin toimija, eikä se ole myöskään meidän tavoitteemme. Sen sijaan tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat aina mahdollisimman nopeasti paikallisen työntekijän, joka on juuri oikea haettavaan tehtävään, Ylitalo kertoo Cityworkin toimintaperiaatteista.

–Meidän kauttamme on mahdollista saada työntekijöitä niin lyhempiin kuin pidempiinkin tarpeisiin. Asiakas valitsee aina itselleen sopivimman palvelun, se voi olla joko henkilöstön vuokraus tai suorarekrytointi. Molemmille palveluille on paikkansa”, Ylitalo toteaa ja jatkaa, että rekrytointiprosessi on kolmen kauppa, jossa tavoitteena on niin tyytyväinen asiakas kuin työntekijä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan, missä me voisimme olla teille avuksi!


Citywork Henkilöstöpalvelut

Anne Ylitalo, aluepäällikkö

044 7533513

www.citywork.fi

anne.ylitalo@citywork.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa